Ktere dalsi obory v CR, krome knihovnictvi, slavi svuj zakon. Dekuji za odpoved.
Text dotazu
Odpověď
Dobrý den,
22.7.1919 vyšel Zákon 430/1919 Sb. o veřejných knihovnách obecních. Oslava tohoto zákona proběhla v leckterých knihovnách, např. u příležitosti 90. nebo 100. výročí.
Zákon nad zákony je Ústava ČR. Vyšla 16.12.1992 a slavilo se např. její 30. výročí.
Nenašli jsme ale, že by některé další obory přímo slavily svůj zákon.
Zajímavostí je kalendář významných dnů, viz odkaz níže, např. Den lidských práv (10.12.), Den lízátek (20.7.)  a mnoho dalších...
https://kle.cz/vyznamne-dny/
1.5. se slaví Svátek práce, to je oslava všech oborů.
Obor
Právo
Okres
--
Knihovna
Národní knihovna ČR
Datum zadání dotazu
10.03.2023 21:57
Přidat komentář
Pokud chcete přidat komentář, zadejte jej do formuláře níže. Nejsou povoleny žádné formátovací značky. Adresy na web nebo emailové adresy budou automaticky transformovány na aktivní odkazy. Komentáře jsou moderovány.
Kolik je 10 + 4?
Hledání v archivu