Překlad povídky "Putëm vzaimnoj perepiski" od Vladimíra Vojnoviče
Text dotazu
Dobrý večer, chtěla jsem se Vás zeptat, zda byla
povídka od Vladimíra Vojnoviče "Putëm vzaimnoj perepiski" někým přeložena do
češtiny? Děkuji Vám.
Odpověď
Dobrý den,
v dostupných zdrojích se nám bohužel nepodařilo překlad Vámi zmíněné povídky
od Vladimira N. Vojnoviče dohledat.
V knižní podobě u nás vyšly pouze následující díla:
* VOJNOVIČ, Vladimir Nikolajevič. Jsem snad charakter. 1. vyd. Praha : Svět
sovětů, 1964.
* VOJNOVIČ, Vladimir Nikolajevič. Tady žijeme. 1. vyd. Praha : Svět sovětů,
1963.
* VOJNOVIČ, Vladimir Nikolajevič. Život a neobyčejná dobrodružství vojáka
Ivana Čonkina. Praha : Primus, 1994.
ISBN 80-85625-26-1.
Překlad povídky nezmiňují ani následující katalogy a databáze:
* Index Translatoinum Cumulative Index since 1979 to 2002 (licencovaná
databáze NK ČR)
* Bibliografie od roku 1961 - databáze Ústavu pro českou literaturu
(http://isis.ucl.cas.cz/index.jsp?form=biblio)
* katalog Slovanské knihovny NK ČR: http://aleph.nkp.cz/cze/slk
* katalog Národní knihovny ČR: http://aleph.nkp.cz/cze/nkc
Nevylučujeme možnost, že povídka byla zařazena do určitého výboru povídek,
sborníku apod. O takto vydaných dílech ovšem nemáme přehled, neboť
neexistují nástroje (zdroje), které by nám umožňovaly dohledávat jednotlivé
části (povídky, básně apod.) v těchto celcích.
Obor
Knihovnictví, informatika, všeobecné, referenční literatura
Okres
--
Knihovna
Národní knihovna ČR
Datum zadání dotazu
26.06.2012 10:02
Přidat komentář
Pokud chcete přidat komentář, zadejte jej do formuláře níže. Nejsou povoleny žádné formátovací značky. Adresy na web nebo emailové adresy budou automaticky transformovány na aktivní odkazy. Komentáře jsou moderovány.
Kolik je 10 + 4?
Hledání v archivu