zprostředkování fulltextů
Text dotazu
Dobrý den, v rámci rešerše pro svou bakalářskou práci jsem narazila na dva
(pro mě velice zásadní zdroje) - konkrétně
aumrind, D. (1967) Child care practices anteceding three patterns of
preschool behavior. Genetic Psychology Monographs, 1967, 75(1), 43-88.
Maccoby, E. E., & Martin, J. A. (1983). Socialization in the context
of the family: Parent-child interaction. In P. H. Mussen & E. M.
Hetherington, Handbook of child psychology: Vol. 4. Socialization,
personality, and social development (4th ed.). New York: Wiley.
Fulltexty těchto článků se mi ovšem doposud nepodařilo najít v žádně
mně dostupné databázi. Chci se tedy zeptat, zda by bylo možné zprostředkovat
jejich vypůjčení prostřednictvím NK, a případně za jaký poplatek. Nejsem
čtenářkou NK. Mockrát děkuji za odpověď.
Odpověď
Dobrý den,
bohužel se nám nepodařilo nalézt periodikum General Psycholog Monographs z roku 1967 v některé české knihovně. Pokud byste měla zájem o kopii hledaného článku, obraťte se, prosím na Vaši knihovnu a požádajte o zprostředkování tzv. mezinárodní meziknihovní služby.
Obor
Informace o knihovně
Okres
--
Knihovna
Národní knihovna ČR
Datum zadání dotazu
21.06.2012 09:18
Přidat komentář
Pokud chcete přidat komentář, zadejte jej do formuláře níže. Nejsou povoleny žádné formátovací značky. Adresy na web nebo emailové adresy budou automaticky transformovány na aktivní odkazy. Komentáře jsou moderovány.
Zapište číslici "pět".
Hledání v archivu