Zpevacka Vera Waisarova
Text dotazu
Rada bych se dozvedela o osudu zpevacky Very Waisarove, nevim, zda pisi spravne jeji prijimeni.Myslim, ze byla muzikalova zpevacka. Vydala pouze jedinou desku - LP - nekdy v 70.letech minuleho stoleti. Doufam, ze se Vam podari najit neco o ni, predem dekuji a preji vse dobre.
Odpověď
Dobrý den,
zpěvačka Věra Wajsarová se nar. 1952 v Jičíně, později se přestěhovala do Prahy. Provdána za Oldřicha Wajsara; vystupovala se skupinou Minimum.
V r. 2005 CD Země Delfinie, v r. 2006
CD Ještě že tě, lásko, mám (písně různých interpretů, mj. i s Věrou Wajsarovou)
Další informace (vč. informací o Oldřichu Wajsarovi, jeho hudebních aktivitách a jejich současném životě a pobytu v Prackově v Českém ráji, kde provozují farmu) na adresách:
http://www.supraphon.cz/cs/katalog/databaze-titulu/detail-titulu/?idtitulu=2007207
http://www.sweb.cz/snoud/informace.htměra
http://desky.ifolk.cz/index.php?rok=2005&sort=2&dir=1&filt=0&filt2=0
http://www.kozafarma.com/kontakty.htm
http://www.prackov.com/tisk.php?sekce=aktuality&cla=315
Obor
Hudba
Okres
--
Knihovna
Národní knihovna ČR
Datum zadání dotazu
11.01.2008 11:55
Přidat komentář
Pokud chcete přidat komentář, zadejte jej do formuláře níže. Nejsou povoleny žádné formátovací značky. Adresy na web nebo emailové adresy budou automaticky transformovány na aktivní odkazy. Komentáře jsou moderovány.
Kolik je 4+4 ?
Hledání v archivu