ženský hokej
Text dotazu
Dobrý den, píši Bc. práci o ženském hokeji, a chtěl bych se Vás zeptat jestli u Vás v knihovně máte nějaké materiály-např. staré noviny(Berounský deník apod.), nebo časopisy s touto tématikou? Předem Vám děkuju za odpověď.
Odpověď
Dobrý den,
v databázi NKC jsme nenašli žádnou monografii k tématu; z databáze ANL uvádíme několik článků. Sportovní časopisy jsou uvedeny v závěru.
Články
Kolář, Vladimír
Bude to velká paráda / Vladimír Kolář
In: Československý sport. -- Roč. 39, (19910322), s. 7
* ženy * mistrovství Evropy * r. 1991 * Havířov * hokej lední * Frýdek-Místek
(ko)
Dvouciferně nedovolily / (ko)
In: Československý sport. -- Roč. 39, (19910316), s. 7
Kolář, Vladimír
Holky, děkujeme i za bod! / Vladimír Kolář
In: Československý sport. -- Roč. 39, (19910320), s. 7
Kolář, Vladimír
Kde domov můj zazpíváme / Vladimír Kolář
In: Československý sport. -- Roč. 39, (19910319), s. 7
* ženy * mistrovství Evropy * r. 1991 * Havířov * Frýdek-Místek * hokej lední
(ko)
Na jaře se holky líbají / (ko)
In: Československý sport. -- Roč. 39, (19910323), s. 8
* ženy * mistrovství Evropy * Havířov * r. 1991 * hokej lední * Frýdek-Místek
Kolář, Vladimír
U cimbálu tančily Finky / Vladimír Kolář
In: Československý sport. -- Roč. 39, (19910325), s. 3
Kolář, Vladimír
U nás jako na Západě / Vladimír Kolář
In: Československý sport. -- Roč. 39, (19910321), s. 7
* ženy * mistrovství Evropy * r. 1991 * Havířov * hokej lední
Kolář, Vladimír
Vyučovaly nás mistryně Evropy? / Vladimír Kolář
In: Československý sport. -- Roč. 39, (19910318), s. 8
* ženy * mistrovství Evropy * Frýdek * r. 1991 * Havířov * hokej lední
* Místek
Dvořáková, Martina
Hokej s dívčí tváří / Martina Dvořáková. - 8 fot
In: Mladý svět. -- ISSN 0323-2042. -- Roč. 15, č.12 (1998), s. 8-11
* lední sporty * ženský lední hokej * ženská hokejová družstva * Česká republika
* rozhovory
Časopisy
Berounský deník :
Dotoho z Vysočiny : týdeník o fotbalu a hokeji na Havlíčkobrodsku, Jihlavsku, Pelhřimovsku, Třebíčsku a Žďársku. -- Roč. 1, č. 1 (2005)-roč.1, č. 12 (2005). -- Havlíčkův Brod : Richard Zeman, 2005-2005. -- 1 sv. ; 30 cm
1x týdně
Gól : Fotbalový a hokejový týdeník. -- Roč. 1, č. 1 (1968)-. -- Praha :
Fotbalpress, 1968-. -- sv. ; 30 cm
ISSN 0323-0686
1x týdně
Signatury:* Nb 000016
Hokej. -- Roč. 1, č. září (2000)- č. 7-8 (2002). -- Praha : Automedia, 2000-2002. -- 3 sv. ; 30 cm
ISSN 1213-1342
Hokej magazín : Specializovaný časopis pro lední hokej, hokejbal, stolní hokej (Šprtec) a táhlový hokej (Stiga). -- Roč. 1, č. 1 (1993)-roč.
6, č.2 (1999). -- Pardubice : Bohemian Hokej-Press, 1993-1999. -- 6 sv. ; 28 cm
ISSN 1210-4639
10x ročně
Bohemian Hokej-Press, a.s., nakladatelství, vydavatelství a agentura (Pardubice, Česko)
Hokejový oddíl HC Tesla Pardubice Pardubice
* lední hokej * hokejbal * stolní hokej (Šprtec) * táhlový hokej
(Stiga) * sportovní časopisy
Signatury:* 872
Náš hokej : časopis Českého svazu pozemního hokeje. -- Roč. 1, č. 1 (1994)-. -- Praha : Český svaz pozemního hokeje, 1994-. -- sv. ; 20 cm
1x měsíčně
Zvon : pardubický hokejový zvon. -- [Roč. 1, č. 1 (2004)]-. -- Pardubice : Jiří Musil, [2004]-. -- sv. ; 20 cm
1x za 2 týdny
Berounský deník : Nezávislý regionální list. -- Roč. 1, č. 1 (11. září 1993)-. -- Plzeň : Vydavatelství Vltava, 1993-. -- sv. ; 50 cm ISSN 1210-7352 Denně Od r. 2005 pouze jednotná příloha PO-SO Volný čas a Sport -- Peníze a my: úterní příloha (do r.1999) Resumé: Regionální deník přináší informace z politiky, kultury, sportu, služeb i reklamy.
Signatury:* R I/000060 * IV 004403
Obor
Tělesná výchova a sport. Rekreace
Okres
--
Knihovna
Národní knihovna ČR
Datum zadání dotazu
18.12.2007 18:11
Přidat komentář
Pokud chcete přidat komentář, zadejte jej do formuláře níže. Nejsou povoleny žádné formátovací značky. Adresy na web nebo emailové adresy budou automaticky transformovány na aktivní odkazy. Komentáře jsou moderovány.
Zapište číslici "pět".
Hledání v archivu