Zapůjčení knih
Text dotazu
Dobrý den, je možné vypůjčit si u Vás následující
tituly?
ARMSTRONG, Michael. Řízení lidských zdrojů.
DEIBLOVÁ, M. Motivace jako nástroj řízení.
DVOŘÁKOVÁ, Zuzana a kol.
KOUBEK, Josef. Řízení lidských zdrojů : základy moderní personalistiky.
MISKELL, Jane R. MISKELL, Vincent. Motivation at Work.
PROVAZNÍK, Vladimír. KOMÁRKOVÁ, Růžena. Motivace pracovního jednání.
Odpověď
Dobrý den,
knihu od M. Armstronga: Řízení lidských zdrojů naleznete v Národní knihovně ve dvou vydáních (2002,2007) a několika exemplářích.
Konkrétně vydání z roku 2007 (ARMSTRONG, Michael. Řízení lidských zdrojů : nejnovější trendy a postupy : 10. vydání. 1. vyd.. Praha : Grada, 2007. 789 s.) vlastní NK ČR ve 3 exemplářích. Jeden je určen pro absenční výpůjčku - na 30 dnů domů, v současné době zapůjčený do 25.4. a dále požadovaný, druhý exemplář je volně dostupný v příruční knihovně Všeobecné studovny (sign. V C 122), třetí exemplář je archivní.
Vydání z roku 2002 (ARMSTRONG, Michael. Řízení lidských zdrojů. Praha : Grada, c2002. 856 s.) je v NK ČR taktéž ve třech exemplářích. Jeden je určený k absenční výpůjčce, v současné době půjčený a rezervovaný, druhý exemplář je určen prezenční výpůjčce do Všeobecné studovny NK ČR, v současné době je zapůjčen do 7.5. U exemplářů s prezenční výpůjčkou je ovšem možné přímo ve Všeobecné studovně zažádat o souběžnou výpůjčku dokumentu, pokud není v dané době kniha studována čtenářem, který si dokument objednal.
Třetí exemplář je opět archivní, tedy běžně nedostupný.
Knihu: Deibl, Maria. Motivace jako nástroj řízení. Praha : Linde, 2005 si můžete v Národní knihovně zapůjčit k prezenčnímu studiu do Všeobecné studovny.
Knihu Motivation at work vlastní Národní knihovna pouze v českém překladu: Miskell, Jane R. Pracovní motivace. 1.vyd. Praha : Grada, 1996 s možností zapůjčení do Všeobecné studovny NK ČR.
Kniha Vladimíra Provazníka: Motivace pracovního jednání vyšla již dvakrát (1996, 2004). Jeden exemplář od každého vydání je možné si prezenčně vypůjčit do Všeobecné studovny ČR.
Základy řízení lidských zdrojů od Josefa Koubka vyšly již čtyřikrát (1995, 1997, 2001, 2007). Dostupnost jednotlivých exemplářů si, prosím, ověřte v Online katalogu Národní knihovny ČR: http://sigma.nkp.cz/cze/nkc . V katalogu naleznete i výše zmíněné publikace a jejich exempláře (prokliknutím kolonky exempláře - ikonka knih). V katalogu je možné dohledat i další literaturu k tématu.
Pokud již vlastníte čtenářský průkaz Národní knihovny, je možné si knihy přes online katalog objednávat. Expedice knih ze skladišť do studoven či do Haly služeb, v případě absenčních výpůjček, trvá cca 2 - 3 hodiny. Pokud dosud nevlastníte průkaz NK ČR, doporučujeme přečíst si informace na internetových stránkách NK ČR - Jak to tady chodí:
* http://www.nkp.cz/pages/page.php3?nazev=Jak_to_tady_chodi&submenu3=98
Obor
Informace o knihovně
Okres
--
Knihovna
Národní knihovna ČR
Datum zadání dotazu
17.04.2009 14:51
Přidat komentář
Pokud chcete přidat komentář, zadejte jej do formuláře níže. Nejsou povoleny žádné formátovací značky. Adresy na web nebo emailové adresy budou automaticky transformovány na aktivní odkazy. Komentáře jsou moderovány.
Kolik je 4+4 ?
Hledání v archivu