Zaměstnávání občanů se zdravotním postižením
Text dotazu
Prosím o radu, jakou literaturu by bylo možno použít k tématu "Zaměstnávání handicapovaných osob". Předem děkuji
Odpověď
K orientaci ve fondu Studijní a vědecké knihovny Plzeňského kraje slouží katalogy. Elektronický je dostupný na http://aleph.svkpl.cz. Pokud máte platný roční průkaz, můžete si také vyhledané dokumenty přímo objednat k výpůjčce. Pokud máte zájem o seznam literatury (monografií českých a zahraničních a článků českých a zahraničních), dostavte se osobně do speciální studovny 1.p. po-pá 8-18 hod., kde Vám rešerši zpracují. Jedná se o placenou službu (viz ceník SVK
PK). Více na
http://www.svkpl.cz/cs/sluzby/bibliograficke-sluzby/resersni-sluzby-ve-specialni-studovne/ a
http://www.svkpl.cz/cs/sluzby/cenik-sluzeb/
V našem fondu se nachází například tyto dokumenty:
Signatura: 31B33228
Pracovní podmínky osob se zdravotním postižením / Jana Komendová. -- Vyd. 1.. -- Ostrava : Key Publishing, 2009. --  158 s. ISBN 978-80-7418-022-4
Signatura: 31B33116
Zaměstnávání občanů se zdravotním postižením, důchodců, mladistvých a studentů, absolventů škol, žen a dalších kategorií / Tomáš Červinka ... [et al.]. -- 4. aktualiz. vyd.. -- Olomouc : Anag, 2009. --  205 s. ISBN 978-80-7263-529-0
Příklad článku z České národní bibliografie:
Jak se dařilo osobám se zdravotním postižením na trhu práce v roce 2007 / Olga Bičáková
In: Zdravotnictví a právo. -- ISSN 1211-6432. -- Roč. 12, č. 9 (2008), s. 13-14.
Obor
Sociologie
Okres
--
Knihovna
Studijní a vědecká knihovna Plzeňského kraje v Plzni
Datum zadání dotazu
09.09.2009 08:30
Přidat komentář
Pokud chcete přidat komentář, zadejte jej do formuláře níže. Nejsou povoleny žádné formátovací značky. Adresy na web nebo emailové adresy budou automaticky transformovány na aktivní odkazy. Komentáře jsou moderovány.
Kolik je 10 + 4?
Hledání v archivu