Založení Sokola
Text dotazu
založení Sokola Malšovice (HK)
Odpověď
Dobrý den, informace o založení Sokola v Malšovicích by jistě bylo možné nalézt v publikacích:
70 let tělovýchovy a sportu v Novém Hradci Králové : 1894-1964 : Památník TJ Sokol Nový Hradec Králové / Uspoř. Václav Fritz. -- Nový Hradec Králové : [nákl. vl.], 1964. -- 79, [1] s.
nebo
Historie spolkové činnosti na Hradecku / [editor Zuzana Hloušková]. -- 1. vyd.. -- Hradec Králové : Občanské poradenské středisko : Balustráda, 2001.
-- 96 s. : il., portréty
které jsou však v současné době dostupné pouze v Národním konzervačním fondu NK ČR a je tedy možné je studovat pouze ve studovně v depozitáři Národní knihovny v Hostivaři.
Proto bychom Vám doporučovali obrátit se s Vaším dotazem na Knihovnu města Hradce Králové http://www.knihovnahk.cz/ (infostredisko@knihovnahk.cz). V jejím elektronickém katalogu také neleznete některé další dokumenty týkacící se vzniku a činnosti Sokola v královéhradeckém okrese.
Obor
Tělesná výchova a sport. Rekreace
Okres
--
Knihovna
Národní knihovna ČR
Datum zadání dotazu
26.02.2008 16:54
Přidat komentář
Pokud chcete přidat komentář, zadejte jej do formuláře níže. Nejsou povoleny žádné formátovací značky. Adresy na web nebo emailové adresy budou automaticky transformovány na aktivní odkazy. Komentáře jsou moderovány.
Kolik je 4+4 ?
Hledání v archivu