Zahraniční investice ČEZ
Text dotazu
Dobrý den,
píši seminární práci o zahraničních investicích ČEZu. Je mi jasné, že o tomto tématu nejspíše žádná kniha nepojednává. Ale byla bych ráda, kdybyste mně mohli nasměřovat na nějaký odborný časopis nebo nějaké další zdroje, které by se mohly zabývat tímto tématem.
Děkuji
Milena Králová
Odpověď
Dobrý den,
níže naleznete pár tipů na vhodné dokumenty k Vašemu tématu jak z fondu CIKS VŠE, tak také z internetu. Dané dokumenty mají volně přístupné plné texty. Doporučujeme Vám také prohlédnutí seznamů použité literatury u jednotlivých vysokoškolských kvalifikačních prací jako inspiraci pro případné další relevantní materiály k Vašemu tématu.
Při hledání Vašeho tématu, jak na volném webu, tak např. i v rámci Souborného katalogu VŠE (http://library.vse.cz), doporučujeme použít např. termíny:
ČEZ
Skupina ČEZ
investice
zahraniční investice
Příklady vysokoškolských kvalifikačních prací VŠE (plné texty jsou dostupné v rámci Souborného katalogu VŠE - http://library.vse.cz)
Kmínek, Václav. Ocenění Skupiny ČEZ. Praha, 2010. Vedoucí práce Miloš Mařík.
Kropáček, Matěj. Analýza vybraných zahraničních akvizic ČEZu. Praha, 2011. Vedoucí práce Jiří Sedláček.
Neničková, Petra. Přímé investice ČR do zahraničí. Praha, 2006. Vedoucí práce Josef Taušer.
Smetana, Juraj. Finančná analýza spoločnosti ČEZ a porovnanie s európskou konkurenciou. Praha, 2010. Vedoucí práce Petr Boukal.
Šafandová, Eva. Investice českých podniků v zahraničí - historie, současnost a tendence jejich možného dalšího vývoje. Praha, 2009. Vedoucí práce Alena Zemplinerová.
Voldán, Martin. Finanční analýza společnosti ČEZ, a.s. Praha, 2013. Vedoucí práce Hana Mikovcová.
Příklady volně dostupných online zdrojů
Čísla a statistiky Skupina ČEZ
Výroční zprávy Skupina ČEZ
Zahraniční investice ČEZ
Obor
Ekonomické vědy, obchod
Okres
--
Knihovna
Centrum informačních a knihovnických služeb Vysoké školy ekonomické v Praze
Datum zadání dotazu
25.11.2015 11:24
Přidat komentář
Pokud chcete přidat komentář, zadejte jej do formuláře níže. Nejsou povoleny žádné formátovací značky. Adresy na web nebo emailové adresy budou automaticky transformovány na aktivní odkazy. Komentáře jsou moderovány.
Zapište číslici "pět".
Hledání v archivu