Zadlužování domácností v ČR
Text dotazu
Dobrý den,
potřebovala bych poradit ohledně literatury k BP na téma: "Problematika
zadlužování domácností v ČR"
Odpověď
Dobrý den,
posílám seznam možné literatury k vaší práci. Další pak najdete v Souborném katalogu VŠE na adrese https://library.vse.cz/.
Literatura:
Finanční gramotnost jako prevence předlužení občana. CD nosič. Praha,
Oeconomica 2010. ISBN 978-80-2451632-2
Filip, Miloš: Osobní a rodinné bohatství : kam s penězi. Praha : C.H. Beck,
2006. ISBN 80-7179-416-3 (brož.)
Filip, Miloš: Osobní a rodinné bohatství : Jak se dobře zajistit. . Praha :
C.H. Beck, 2006. ISBN 80-7179-466-X (brož.).
Smrčka, Luboš: Rodinné finance :  ekonomická krize a krach optimismu.
Praha : C.H. Beck, 2010. ISBN 978-80-7400-199-4 (váz.).
Smrčka, Luboš: Rodinný rozpočet a společnost spotřeby : (staronový pohled
na osobní finance a bohatství). Praha : Professional Publishing, 2008. ISBN
978-80-86946-78-8 (váz.).
Smrčka, Luboš: Osobní a rodinné finance : (svět rodinných financí - jak
spořit a rozmnožovat majetek). Praha : Professional Publishing, 2007. ISBN
978-80-86946-41-2 (váz.).
Krebs, Vojtěch: Sociální politika. Praha, ASPI 2004. ISBN 80-7357-050-5
Šimánková, Jitka: Jak na úvěry. Praha : ASPI, 2004. ISBN 80-7357-015-7
(brož.).
Noveský, Ivan: Slabikář finanční gramotnosti : učebnice základních 7 modulů
finanční gramotnosti. Praha : COFET, 2009. ISBN 978-80-254-4207-4 (brož.)
Čermáková, Marie: Proměny současné české rodiny. Praha, Sociologické
nakladatelství 2000. ISBN 80-85850-93-1
Analýza a modelování finančního potenciálu českých (slovenských) domácností
[elektronický zdroj] : monografický sborník statí z řešení vědeckého
projektu GAČR č. 402/09/0515. Jindřichův Hradec : Oeconomica, 2011. ISBN
978-80-245-1753-7.
Závěrečné práce (elektronický zdroj - nejsou volně dostupné):
Němcová, Marta: Rodinné finanční plánování. Diplomová práce (Ing.)—Vysoká
škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2008
Bourová, Kateřina: Zadlužení domácností v ČR. Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká
škola ekonomická v Praze. Národohospodářská fakulta, 2007.
Stehlík, Petr: Model dluhového financování subjektů a jeho komparace se
současnými trendy v oblasti zadlužení domácností. Diplomová práce
(Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Národohospodářská fakulta, 2011.
Blážová, Aneta: Problematika zadluženosti domácností (jednotlivců) v době
hospodářské krize. Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze.
Fakulta managementu, 2011.
Hanzl, Jiří: Makroekonomické dopady zadlužování domácností na příkladu ČR.
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Národohospodářská
fakulta, 2010.
Kovář, Jan: Nebezpečí předluženosti českých nízkopříjmových domácností.
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a
účetnictví, 2011.
Šedivý, Ctibor: Spotřebitelské úvěry na českém trhu a zadlužování
domácností. Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta
financí a účetnictví, 2010.
Suchá, Jana. Půjčky, zadluženost českých domácností a insolvenční zákon.
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta
podnikohospodářská, 2011.
Černá, Martina: Osobní a rodinné finnance a aktuální finanční krize.
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta
podnikohospodářská, 2010.
Kolaříková, Andrea. Problematika zadluženosti domácností (jednotlivců)
v době hospodářské krize. Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v
Praze. Fakulta managementu, 2011.
Suchánková, Martina: Zadlužování domácností-příčiny, dopady, srovnání.
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Národohospodářská
fakulta, 2009
Internetové zdroje:
https://www.mpsv.cz/web/cz
https://www.cmkos.cz/
https://www.cnb.cz/cs/index.html
https://www.mesec.cz/
https://www.czso.cz/
https://www.konzument.cz/
https://finmag.penize.cz/
https://www.hypoindex.cz/
http://www.finance.cz/
Obor
Ekonomické vědy, obchod
Okres
--
Knihovna
Centrum informačních a knihovnických služeb Vysoké školy ekonomické v Praze
Datum zadání dotazu
18.01.2012 11:25
Přidat komentář
Pokud chcete přidat komentář, zadejte jej do formuláře níže. Nejsou povoleny žádné formátovací značky. Adresy na web nebo emailové adresy budou automaticky transformovány na aktivní odkazy. Komentáře jsou moderovány.
Kolik je 4+4 ?
Hledání v archivu