-
To se mi líbí
-
Doporučit
Dobrý den. Prosím o radu, kde bych mohla najít mezinárodní srovnávací výzkum "Dynamika četby a čtenářských potřeb ve veřejných knihovnách" a Výzkum společenské funkce knihoven, který zmiňuje tento článek https://knihovnaplus.nkp.cz[…]my-na-okraj-vystavy-o-cteni
Předem díky za zprávu.
Dobrý den,
zprávy ze zmíněných výzkumů jsou popsány v publikacích
Výzkumy knihovnictví a četby v ČSR v letech 1960-1980. Praha: Státní knihovna ČSR, 1985. 341 s. nebo
Výzkumy četby v socialistických zemích: (mezinárodní porada specialistů k problematice sociologických výzkumů četby), Praha, listopad 1977: sborník materiálů. Praha: Státní knihovna ČSR, 1979. 249, [1] s.
Výše uvedené publikace jsou k dispozici např. v Knihovně knihovnické literatury Národní knihovny ČR. https://aleph.nkp.cz/cze/kkl Také bychom doporučili k tomuto tématu projít digitální knihovnu Kramerius, oddíl Díla nedostupná na trhu.
Knihovnictví, informatika, všeobecné, referenční literatura
--
Národní knihovna ČR
14.09.2021 20:16