výroba, výrobní controlling
Text dotazu
Dobrý den
potřebovala bych informace týkající se výrobního controllingu, výrobních zakázek, plánování výroby, výrobního plánu, výrobního reportingu.
Mohli by jste mi doporučit literaturu týkající se tohoto oboru?
Děkuji.
Odpověď
Dobrý den, literaturu na dané téma můžete hledat např. ve volně přístupném elektronickém katalogu Národní knihovny ČR, na www.nkp.cz , katalogy a databáze, báze NKC knihy, příp. báze ANL články. Vybírat lze např. podle klíčových slov (předmětových hesel).
Níže několik záznamů na ukázku; klíčová slova: reporting, výrobní, controlling výrobní, výroba, plánování, zakázky,...
Landa, Martin, 1952-
Ekonomicke rizeni podniku / Martin Landa, Michal Polak. -- Vyd. 1.. -- Brno : Computer Press, 2008. -- xiv, 198 s. : il. ; 23 cm + 1 CD-ROM
ISBN 978-80-251-1996-9 (broz.)
. -- Obsahuje bibliografii a bibliograficke odkazy
* manazerske ucetnictvi
* financni management
* finance podniku
Signatury:* 54 H 287788* Zc 013703/CD ROM
Landa, Martin, 1952-
Jak cist financni vykazy : [analyza ucetnich vykazu, hodnoceni financni vykonnosti, mereni efektivnosti investic : pripadove studie, priklady, koncepce podnikoveho ucetniho systemu] / Martin Landa. -- Vyd. 1.. -- Brno : Computer Press, 2008. -- xv, 176 s. : formulare ; 23 cm + 1 CD-ROM
ISBN 978-80-251-1994-5 (broz.)
. -- Obsahuje bibliografii a bibliograficke odkazy
* ucetnictvi
* finance podniku
* financni management
* financni analyza
Signatury:* 54 H 284927* Zc 013382/CD ROM
Prostejovska, Zita, 1971-
Management vystavbovych projektu / Zita Prostejovska a kolektiv. -- Vyd. 1.. -- V Praze : Ceske vysoke uceni technicke, 2008. -- 200 s. : il. ; 30 cm
ISBN 978-80-01-04142-0 (broz.)
* stavebni management
* projektovy management
* ucebnice vysokych skol
Signatury:* 54 D 154650
Zurkova, Hana, 1968-
Planovani a kontrola : klic k uspechu / Hana Zurkova. -- 1. vyd.. -- Praha : Grada, 2007. -- 135 s. : il. ; 24 cm. -- (Financni rizeni) (Finance)
ISBN 978-80-247-1844-6 (broz.)
. -- Obsahuje bibliografii
* podnikovy management
* podnikove rozpocty
* planovani
Signatury:* 54 F 086040
Schneiderova Heralova, Renata, 1972-
Kalkulace a nabidky 1 / Renata Schneiderova Heralova, Anna Kadlcakova, Lucie Kremlova. -- Vyd. 1.. -- Praha : Nakladatelstvi CVUT, 2006. -- 243 s. : il. ; 30 cm
ISBN 80-01-03532-8 (broz.)
Na obalce pod nazvem: CVUT v Praze, Fakulta stavebni -- 200 vyt.. -- Obsahuje bibliografii
* podnikovy management
* odmenovani
* kalkulace nakladu
* kalkulace cen
* ucebnice vysokych skol * prakticka cviceni
Signatury:* 54 D 142522
Synek, Miloslav, 1935-
Manazerska ekonomika / Miloslav Synek. -- 5., aktualiz. a dopl. vyd.. -- Praha : Grada, 2011. -- 471 s. : il. ; 25 cm. -- (Expert)
ISBN 978-80-247-3494-1 (vaz.)
* podnikovy management
* podnikova ekonomika
* kolektivni monografie
Signatury:* 54 F 106331* 54 F 114293* SF II 082983
Konradova, Marcela, 1970-
Manazerske ucetnictvi a controlling / Marcela Konradova. -- Vyd. 1.. -- Ostrava : Vysoka skola podnikani, 2007. -- 100 s. : il. ; 30 cm
ISBN 978-80-86764-62-7 (broz.) ISBN 80-86764-62-1 (chyb.)
. -- Obsahuje bibliografii a bibliograficke odkazy
* manazerske ucetnictvi
* controlling
* ucebnice vysokych skol
Signatury:* 54 D 145500
Synek, Miloslav, 1935-
Manazerske vypocty a ekonomicka analyza / Miloslav Synek, Herman Kopkane, Marketa Kubalkova. -- Vyd. 1.. -- V Praze : C.H. Beck, 2009. -- xviii, 301 s. : il. ; 25 cm + 1 CD-ROM. -- (Beckova edice ekonomie)
ISBN 978-80-7400-154-3 (vaz.)
. -- Obsahuje bibliografii a rejstrik
* podnikovy management
* matematicke vypocty
* aplikovana matematika
* rozhodovani
* financni analyza
* ekonomicke ukazatele
* monografie * prirucky
Signatury:* 54 F 100151* Zc 016364/CD ROM
Zurkova, Hana, 1968-
ISBN 978-80-247-1844-6 (broz.)
. -- Obsahuje bibliografii
* podnikovy management
* podnikove rozpocty
* planovani
* prirucky
Signatury:* 54 F 086040
Halek, Vitezslav, 1965-
Planovani a organizovani / Vitezslav Halek. -- Vyd. 1.. -- Hradec Kralove : Gaudeamus, 2007. -- 181 s. : il. ; 21 cm
ISBN 978-80-7041-656-3 (broz.)
* podnikovy management
* planovani
* organizacni chovani
* ucebnice vysokych skol
Signatury:* 54 H 267331
Herman, Jan
Produkcni controlling : priklady a pripadove studie / Jan Herman, Miloslav Hezina, Karel Zeman. -- Vyd. 1.. -- Praha : Oeconomica, 2006. -- 108 s. : il. ; 30 cm
ISBN 80-245-1075-8 (broz.) : Kc 115,00
Nad nazvem: Vysoka skola ekonomicka v Praze, Fakulta podnikohospodarska -- 350 vyt.. -- Obsahuje bibliografii. -- Vydavatel: Vysoka skola ekonomicka v Praze
Hezina, Miloslav, 1945-
Zeman, Karel
Vysoka skola ekonomicka v Praze. Podnikohospodarska fakulta
* vyrobni management -- ulohy
* controlling -- ulohy
* ucebnice vysokych skol * pripadove studie
Signatury:* 54 D 144866
Herman, Jan
Produkcni controlling : (vybrane problemy) / Jan Herman, Venuse Hermanova, Miloslav Hezina. -- Vyd. 1.. -- Praha : Oeconomica, 2005. -- 143 s. ; 30 cm
ISBN 80-245-0968-7 (broz.) : Kc 121,00
Nad nazvem: Vysoka skola ekonomicka v Praze, Fakulta podnikohospodarska -- 200 vyt.. -- Obsahuje bibliografii. -- Urceno pro inzenyrske studium na VSE Praha
* vyrobni management
* controlling
* ucebnice vysokych skol
Signatury:* 54 D 139206
Rydvalova, Petra, 1968-
Prubeh inovacnich projektu na prikladu outsourcingoveho reseni / Petra Rydvalova, Jiri Rydval. -- 1. vyd.. -- Liberec : VUTS, 2007. -- 42 l. : il. (nektere barev.) ; 30 cm
ISBN 978-80-903865-7-0 (krouzkova vazba)
* logistika (management)
* outsourcing
* controlling
* ucebni texty
Signatury:* 54 D 152047
Obor
Ekonomické vědy, obchod
Okres
--
Knihovna
Národní knihovna ČR
Datum zadání dotazu
06.12.2016 14:01
Přidat komentář
Pokud chcete přidat komentář, zadejte jej do formuláře níže. Nejsou povoleny žádné formátovací značky. Adresy na web nebo emailové adresy budou automaticky transformovány na aktivní odkazy. Komentáře jsou moderovány.
Zapište číslici "pět".
Hledání v archivu