Výpůjčky za rok 2005 (2004)
Text dotazu
Dobrý den, prosím o poskytnutí informací, kolik výpůjček všech typů dokumentů bylo uskutečněno ve všech veřejných knihovnách ČR za rok 2005 (pokud nejsou statistiky ještě k dispozici, pak za rok 2004), a pokud se samostatně evidují, tak kolik bylo za stejný rok půjčeno zvukových dokumentů.
Odpověď
Statistiky jsou k dispozici na portálu Informace pro knihovny http://knihovnam.nkp.cz/ a to v sekci Statistika, přehledy, průzkumy, dokumenty. Pokud zde nenaleznete přesně to, co potřebujete, kontaktujte, prosím, Knihovnický institut naší knihovny, kontakty naleznete na výše uvedeném portálu.
Obor
Informace o knihovně
Okres
--
Knihovna
Národní knihovna ČR
Datum zadání dotazu
05.03.2008 12:55
Přidat komentář
Pokud chcete přidat komentář, zadejte jej do formuláře níže. Nejsou povoleny žádné formátovací značky. Adresy na web nebo emailové adresy budou automaticky transformovány na aktivní odkazy. Komentáře jsou moderovány.
Zapište číslici "pět".
Hledání v archivu