Volnočasové aktivity pro děti a mladež ze socálně vyloučených lokalit
Text dotazu
Volnočasové aktivity pro děti a mladež ze socálně vyloučených lokalit, prosím o doporučení vhodné literatury. Děkuji
Odpověď
Zasílám k tématu Vaší absolventské práce prostřednictvím služby PSK několik záznamů knih a článků.
Hambálek, Vladimír. Úvod do voľnočasových aktivít s klientskými skupinami sociálnej práce. 1. vyd. Bratislava: Občianske združenie Sociálna práca, 2005. 79 s. Edícia sociálna práca - sociálna politika. ISBN 80-89185-11-8.
Gulová, Lenka et al. Aktivizace sociálně znevýhodněných skupin v pedagogické praxi a výzkumu. 1. vyd. Brno: Masarykova univerzita, 2012. 225 s. Sociálně pedagogický výzkum. ISBN 978-80-210-6030-2.
Kelarová, Kateřina. Animační skupiny: pravidla a možnosti jejich využití. [Praha]: IPPP ČR, ©2008. 20 s. ISBN 978-80-86856-47-6.
Juráčková, Iva. Nízkoprahové kluby pro děti a mládež a některé možnosti jejich využití pro volnočasové aktivity. Komenský, 2002-2003, 127(1), s. 33-36. ISSN 0323-0449.
Racek, Jindřich. Nízkoprahový klub jako součást komunitního centra Krok. Éthum, 1999, 22, s. 46-54.
V případě zájmu o zpracování rešerše (viz http://www.svkpl.cz/cs/sluzby/bibliograficke-sluzby/resersni-sluzby-ve-specialni-studovne) je třeba doručit vyplněnou žádost (osobně či poštou nebo elektronicky) a vlastnit platný průkaz SVK PK (roční či jednorázový).
Obor
Sociologie
Okres
--
Knihovna
Studijní a vědecká knihovna Plzeňského kraje v Plzni
Datum zadání dotazu
10.07.2014 11:16
Přidat komentář
Pokud chcete přidat komentář, zadejte jej do formuláře níže. Nejsou povoleny žádné formátovací značky. Adresy na web nebo emailové adresy budou automaticky transformovány na aktivní odkazy. Komentáře jsou moderovány.
Zapište číslici "pět".
Hledání v archivu