Vladislav Jacák
Text dotazu
Vážení, snanžím se zjistit kontakt na p. Vladislava(?)Jacáka, který navrhuje obaly odborné literatury. Pokud mi můžete sdělit pro které nakladatelství dnes pracuje budu Vám Velmi vděčný
Odpověď
bližší informace k osobě výtvarníka pana Vladislava Jacáka jsme nalezli pouze v databázi národních autorit Národní knihovny ČR:
Ident. číslo jo20010090071
Záhlaví Jacák, Vladislav, 1927-
Biograf. údaje Narozen 19.12.1927 v Souticích. Výtvarník, grafik.
Status definitivní
Zdroj informace
http://www.sca-art.cz/artists/artists.htm
Obor
vse
Okres
--
Knihovna
Datum zadání dotazu
26.06.2008 09:51
Jan Slepicka píše:
Středa 30.12.2020 13:36
Dobrý den,
stále platí Váš dotaz?
Udávaný p. Jacák je můj děda.
S pozdravem...
Přidat komentář
Pokud chcete přidat komentář, zadejte jej do formuláře níže. Nejsou povoleny žádné formátovací značky. Adresy na web nebo emailové adresy budou automaticky transformovány na aktivní odkazy. Komentáře jsou moderovány.
Kolik je 10 + 4?
Hledání v archivu