Vladimír Páral, Soukromá vichřice
Text dotazu
Dobrý den, potřebovala bych vědět, zda vyšly nějaké recenze nebo články ke knize Vladimíra Párala Soukromá vichřice. Děkuji za odpověď.
Odpověď
Dobry den, podle Elektronickeho katalogu NK CR  - baze NKC
(http://sigma.nkp.cz/cze/nkc) vysel roman Soukroma vichrice v letech 1966, 1967, 1977, 1985, 1987, 2000. Personalni bibliografie Vladimira Parala zatim nebyla zpracovana, pro nalezeni recenzi a clanku k romanu Soukrome vichrice Vam tedy muzeme doporucit nekolik zdroju:
* Slovnik ceskych spisovatelu od roku 1945. Dil 2, M-Z. Praha : Nakladatelstvi Brana ; Knizni klub, 1998. s. 172. ISBN 80-7243-014-9 ; 80-7176-940-1.
* Bibliografie ceske literarni vedy (od roku 1961) vytvarena Ustavem pro ceskou literaturu AV CR  (http://www.ucl.cas.cz/katalog.html) - bibliografie od roku 1961 vznikla mimo jine i prepisem specializovane tistene bibliografie Ceska literarni veda vydavane v letech 1961-1980.  Blizsi informace o obsahu baze naleznete na http://isis.ucl.cas.cz/db.jsp#biblio.
* Clanky v ceskych casopisech 1953-1990 - tistena vseobecna clankova bibliografie pristupna napr. v Referencnim centru NK CR a mela by byt k dispozici i v krajskych knihovnach, jejich seznam naleznete  na http://knihovny.cz/page.php3?IDM=2&IDMS=7
* ANL - Clanky v ceskych novinach, casopisech a sbornicich - databaze navazuje od roku 1991 na tistenou bibliografii Clanky v ceskych casopisech 1953-1990 (http://sigma.nkp.cz/cze/anl)
* katalog Knihovny Národního filmoveho archivu  - http://arl.nfa.cz:8080/i2/i2.entry.cls?ictx=nfa&language=2 .
Obor
Jazyk, lingvistika a literatura
Okres
--
Knihovna
Národní knihovna ČR
Datum zadání dotazu
27.02.2008 12:45
Přidat komentář
Pokud chcete přidat komentář, zadejte jej do formuláře níže. Nejsou povoleny žádné formátovací značky. Adresy na web nebo emailové adresy budou automaticky transformovány na aktivní odkazy. Komentáře jsou moderovány.
Zapište číslici "pět".
Hledání v archivu