Učební styly
Text dotazu
Dobrý den,
ráda bych se zeptala, zda mate v knihovně nějakou publikaci, či článek o
učebních stylech a možnostech rozvoje sebeutvářením.
Odpověď
Dobrý den,
tolik se mi podařilo dohledat k tématu vaší prezentace. Dostupnost knih si, prosím, ověřte v Souborném katalogu VŠE na adrese https://katalog.vse.cz/
Více literatury k tématu najdete v Městské knihovně v Praze http://www.mlp.cz/cz/ nebo v Národní pedagogické knihovně v Praze https://www.npmk.cz/. Snažila jsem se vám vybrat spíše praktickou literaturu a odkazy, tu spíše "filozofickou" najdete v odkazu k předmětu, ale to víte: http://isis.vse.cz/katalog/syllabus.pl?zpet=/katalog/index.pl?ustav=31130054,vypsat=Vypsat%20p%F8edm%ECty,fakulta=31130,obdobi=101,obdobi_fak=691,jak=dle_pracovist;predmet=78785
Internetové zdroje a odkazy na literaturu:
https://pedagogika.skolni.eu/pedagogika/ucebni-styly/
https://prezi.com/ncdv06-lfu93/styly-uceni/
http://cizi-jazyky.bloger.cz/_/Ucebni-styly-aneb-mate-radsi-obrazy-hudbu-nebo-sport
https://www.jazyky.com/ucebni-styly-pomahaji-ve-vyuce-jazyku/
http://www.gate2biotech.cz/rekni-jaky-jsi-ucebni-typ-a-ja-ti-reknu-jak-se-ucit/
https://www.gjp1.cz/stahuj/oppa/nov_poznej_svuj_styl_uceni.pdf
http://nase-rec.ujc.cas.cz/archiv.php?art=5628
https://zpravy.aktualne.cz/domaci/chcete-se-snadneji-ucit-poznejte-svuj-ucebni-styl/r~i:article:737860/
Literatura:
Mareš, Jiří: Styly učení žáků a studentů. Praha : Portál, 1998. ISBN 80-7178-246-7 (brož.) - není ve fondu knihovny VŠE, k dispozici pouze na katedře didaktiky ekonom. předmětů
Fontana, David: Psychologie ve školní praxi :  příručka pro učitele. Praha : Portál, 2010. ISBN 978-80-7367-725-1 (brož.). - není ve fondu knihovny VŠE
Čábalová, Dagmar: Pedagogika. Praha : Grada Publishing, 2011. ISBN 978-80-247-2993-0 (brož.)
Škoda, Jiří: Psychodidaktika. Praha : Grada Publishing, 2011. ISBN 978-80-247-3341-8 (brož.)
Dytrtová, Radmila: Učitel : příprava na profesi.Praha : Grada, 2009. ISBN 978-80-247-2863-6 (brož.).
Hanuš, Radek: Zážitkové pedagogické učení. Praha : Grada, 2009. ISBN 978-80-247-2816-2 (brož.)
Kolář, Zdeněk: Analýza vyučování. Praha : Grada, 2009. ISBN 978-80-247-2857-5 (brož.).
Vogel, Walter: Jak se učí učitelé? : tipy a triky pro každodenní život učitelů. Plzeň : Fraus, 2009. ISBN 978-80-7238-851-6 (brož.).
Obor
Ekonomické vědy, obchod
Okres
--
Knihovna
Centrum informačních a knihovnických služeb Vysoké školy ekonomické v Praze
Datum zadání dotazu
11.04.2012 11:25
Přidat komentář
Pokud chcete přidat komentář, zadejte jej do formuláře níže. Nejsou povoleny žádné formátovací značky. Adresy na web nebo emailové adresy budou automaticky transformovány na aktivní odkazy. Komentáře jsou moderovány.
Zapište číslici "pět".
Hledání v archivu