týden knihoven, 2008
Text dotazu
Dobrý den, chtěla jsem se zeptat, jaké akce se chystají v rámci Týden knihoven 2008 zde u nás na Kladně. Bohužel na internetových stránkách jsem zatím nenašla žádnou informaci, ale vím, že se vaše knihovna pravidelně k této akci připojuje. Předem děkuji za odpověď a přeju hezký den
Odpověď
Dobrý den, na své aktivity a plánované akce knihovny většinou upozorňují na svých webových stránkách. Akce Středočeské vědecké knihovny v Kladně v souvislosti s Týdnem knihoven 2008 naleznete na adrese http://www.svkkl.cz/svk/tydenknihoven.doc, pokud budete potřebovat bližší informace, knihovna také poskytuje službu Ptejte se knihovny - ptejteseknihovny@svkkl.cz. Městská knihovna v Kladně (http://www.mkkl.cz/) se Týdne knihoven také účastní, ale bohužel na svých stránkách podrobnější informace o programu neuvádí. Opět se na knihovnu můžete obrátit - tel.:(+420) 312 608 258-9, email: knihovna@mkkl.cz.
Knihovny by se měly účastnit také společného programu - Velké Říjnové Společné Čtení aneb Pocta literatuře (uskuteční se v pondělí 6.10.), vzhledem k mottu letošního ročníku akce (Knihovny - rodinné stříbro) byl z vznesen návrh zahájit čtení četbou z díla Karla Čapka.
Obecné informace o letošním Týdnu knihoven můžete získat na adrese http://skip.nkp.cz/akcTyden08.htm.
Obor
Informace o knihovně
Okres
--
Knihovna
Národní knihovna ČR
Datum zadání dotazu
07.10.2008 15:18
Přidat komentář
Pokud chcete přidat komentář, zadejte jej do formuláře níže. Nejsou povoleny žádné formátovací značky. Adresy na web nebo emailové adresy budou automaticky transformovány na aktivní odkazy. Komentáře jsou moderovány.
Zapište číslici "pět".
Hledání v archivu