trénování paměti
Text dotazu
Prosím o sdělení, zda bude probíhat kurz trénování paměti - kdy, kde a za kolik. Kde je možno se hlásit.
Děkuji. Nováková
Odpověď
Dobrý den,
paní Nováková, kurz trénování paměti zrovna probíhá a jeho kapacita je naplněna.
V roce 2017 bude probíhat dopolední a odpolední kurz. Každý kurz je složen z 5 lekcí, jedna lekce trvá 1,5 hodiny a koná se jednou týdně v Multimediální učebně Regionální knihovny Karviná. Cena celého kurzu je 200 Kč. Lektorem je Ing. Svatava Sukopová, trenérka paměti I. stupně.
Konkrétní termíny:
Dopolední kurz
Pondělí 10:00 – 11:30
16. 1., 23. 1., 30. 1., 6. 2., 13. 2. 2017
Odpolední kurz
Čtvrtek 17:00 – 18:30
19. 1., 26. 1., 2. 2., 9. 2., 16. 2. 2017
Přihlásit se můžete zasláním e-mailu, ve kterém uvedete termín a čas kurzu, o nějž máte zájem, spolu se svými kontaktními údaji (jméno, příjmení, e-mail, případně telefon) na e-mail sukopova@rkka.cz
Můžete také volat na tel. číslo 596 348 301.
Přeji hezký den
Pavla Siudová
Obor
Informace o knihovně
Okres
Karviná
Knihovna
Regionální knihovna Karviná, příspěvková organizace
Datum zadání dotazu
11.10.2016 09:45
Přidat komentář
Pokud chcete přidat komentář, zadejte jej do formuláře níže. Nejsou povoleny žádné formátovací značky. Adresy na web nebo emailové adresy budou automaticky transformovány na aktivní odkazy. Komentáře jsou moderovány.
Zapište číslici "pět".
Hledání v archivu