Television's coverage of professional football
Text dotazu
Dobrý den, obracím se na vás se žádostí o vyhledání publikace z americké provenience. O knize mám jen kusé informace a nedokázal jsem jí najít na internetu. Kdysi dávno jsem však prováděl rešerši přes váš knihovní systém a knihu jsem nalezl.
Údaje, které znám : AUTOR : Dr.Richard Cellini
KLÍČOVÉ SLOVO: play-by-play (psáno dohromady, jedná se o anglický výraz pro sportovní komentování, slovo je též obsaženo v názvu)
Kniha je myslím diplomovou prací, vydanou na Univerzitě v San Diegu (bez záruky).
Odpověď
Mělo by jít o knihu/disertaci, jejíž záznam uvádíme. Termín play-by-play v názvu není, ale kniha téma pokrývá a zřejmě jde o autora, kterého máte na mysli. Připojujeme krátkou informaci o něm ze stránek University of San Francisco.
Database: WorldCat
---------------------------------------------------------
---------------
Title: Television's coverage of professional football :
information versus entertainment /
Author(s): Cellini, Richard.
Year: 1997
Description: xiv, 185 leaves ; 29 cm.
Language: English
SUBJECT(S)
Descriptor: Television broadcasting of sports.
Cable television.
Football.
Sports journalism.
Competition.
Note(s): Includes bibliographical references (leaves
[151]-158)./ Dissertation: Thesis (Ph.
D.)--University of New
Mexico, 1997.
Class Descriptors: LC: LD3783.P47 1997
Responsibility: by Richard Cellini.
Material Type: Thesis/dissertation (deg); Manuscript (mss)
Document Type: Book; Archival Material
Entry: 19980331
Update: 20031228
Accession No: OCLC: 38875291
Database: WorldCat
---------------------------------------------------------
---------------
FirstSearch(r) Copyright (c) 1992-2005 OCLC as to electronic
presentation and platform. All Rights Reserved.
Informace o autorovi:
Richard Cellini, Ph.D., University of New Mexico. Dr. Cellini teaches the Critical Thinking and Leadership course at both campuses. He also oversees the Internship program for The Master's Program. In addition to his work with the University, Dr. Cellini is also a play-by-play announcer. He has broadcast for ABC's college football, FOX's NFL Europe and Pac-10 basketball on Fox Sports Net.
http://www.usfca.edu/sm/pages/faculty.html
Obor
Informace o vydaných dokumentech
Okres
--
Knihovna
Národní knihovna ČR
Datum zadání dotazu
14.02.2008 09:27
Přidat komentář
Pokud chcete přidat komentář, zadejte jej do formuláře níže. Nejsou povoleny žádné formátovací značky. Adresy na web nebo emailové adresy budou automaticky transformovány na aktivní odkazy. Komentáře jsou moderovány.
Zapište číslici "pět".
Hledání v archivu