Technika cestovního ruchu
Text dotazu
Dobrý den, píši diplomovou práci na téma: Netradiční zájezdy CK a hledám jakékoliv zdroje, kde bych se o tomto tématu alespoň něco málo dozvěděla. Jedná se mi např. o pojmy netradiční zájezd,typy netradičních zájezdu, nové trendy netradičních zájezdu, CK,které nabízejí netradiční zájezdy. Chtěla bych Vás poprosit, zda byste mi mohli pomoci nalézt nějaké zdroje.
Odpověď
Dobrý den,
K Vašemu tématu zasíláme několik záznamů o literatuře z báze NKC Národní knihovny, http://www.nkp.cz. Většina literatury obsahuje bibliografii a bibliografické odkazy.
[Č.záznamu: 001990967]
Cestovní ruch : soubor studijních materiálů / Kateřina Ryglová. -- Vyd. 3., rozš.. -- Ostrava : Key Publishing, 2009. -- 187 s. : il., mapy ; 24 cm
[Č.záznamu: 002005688]
Cestovní ruch : (základy) / Jarmila Indrová a kol.. -- Vyd. 2., přeprac.. -- V Praze : Oeconomica, 2009. -- 122 s. : il., mapy ; 30 cm
[Č.záznamu: 002111117]
Cestovní ruch : pro střední školy a pro veřejnost / Daniela Drobná, Eva Morávková. -- 2., upr. vyd.. -- Praha : Fortuna, 2010. -- 200 s. : il., plány, formuláře ; 21 c
[Č.záznamu: 002357653]
Výkladový slovník cestovního ruchu / Josef Zelenka, Martina Pásková. -- Kompletně přeprac. a dopl. 2. vyd.. -- Praha : Linde Praha, 2012. -- 768 s. : il. (některé barev.) ; 21 cm
[Č.záznamu: 001686771]
Cestovní ruch : pro vyšší odborné školy a vysoké školy / Marie Hesková a kolektiv. -- 1. vyd.. -- Praha :
Fortuna, 2006. -- 223 s. : il. ; 21 cm
[Č.záznamu: 002219609]
Cestovní ruch - podnikatelské principy a příležitosti v praxi / Kateřina Ryglová, Michal Burian, Ida Vajčnerová. -- 1. vyd.. -- Praha : Grada, 2011. -- 213 s. : il., mapy ; 24 cm
Další záznamy o knihách si můžete vyhledat - zadáním klíčových slov - v bázi NKC, články pak v bázi ANL, např.
[Č.záznamu: 001108627]
Vyhoupněte se do sedla / Marcela Honsová. -- il.
In: Profit. -- ISSN 1212-3498. -- Roč. 19, č. 5 (20080204), s. 50
Doporučené internetové odkazy :
http://www.vycestovat.cz/taxonomy/term/53
http://www.nomad.cz/cs/index.php
http://www.ckexpedice.cz/__about
http://www.agltravel.cz/top-nabidka/2:netradicni-poznavaci-zajezdy.html
http://najisto.centrum.cz/tag/netradicni-dovolena/
Obor
Tělesná výchova a sport. Rekreace
Okres
--
Knihovna
Národní knihovna ČR
Datum zadání dotazu
27.05.2014 14:14
Přidat komentář
Pokud chcete přidat komentář, zadejte jej do formuláře níže. Nejsou povoleny žádné formátovací značky. Adresy na web nebo emailové adresy budou automaticky transformovány na aktivní odkazy. Komentáře jsou moderovány.
Kolik je 4+4 ?
Hledání v archivu