Technika administrativy
Text dotazu
Dobrý den, chtěla bych od Vás informaci o celkovém
počtu vydaných knih, kniha Technika administrativy 1,2,3 od vydavatelství
Fortuna. Pokud by to bylo možné poslat mi celkový počet výtisků od roku 2003
Odpověď
Dobrý den,
dle České národní bibliografie (http://aleph.nkp.cz/cze/cnb) nebyla po roce
2003 vydána žádná publikace s názvem "Technika administrativy". V nakladatelství Fortuna vyšla jako poslední učebnice:
* KROUŽEK, Jiří. Technika administrativy 2 pro střední školy. 2., upr. vyd.
Praha : Fortuna, 2001. ISBN 80-7168-767-7.
První díl této učebnice byl naposledy vydán v roce 1998:
* KROUŽEK, Jiří. Technika administrativy 1 pro střední školy. 8., upr. vyd.
Praha : Fortuna, 1998. ISBN 80-7168-547-X.
V roce 2000 vyšla také učebnice se stejným názvem, ale od jiné autorky:
* PREISLEROVÁ, Milada. Technika administrativy : pro střední školy. I, Ovládání klávesnice psacího stroje a počítače. 1. vyd. Praha : Fortuna, 2000.
ISBN 80-7168-701-4.
Náklad jednotlivých vydání není bohužel v publikacích uveden.
Se svým dotazem se můžete obrátit přímo na vydavatelství Fortuna:
http://www.fortuna.cz/
Předchozí vydání jednotlivých dílů můžete dohledat v již zmíněné České národní bibliografii: http://aleph.nkp.cz/cze/cnb (zadáním názvu do vyhledávacího pole)
Obor
Informace o vydaných dokumentech
Okres
--
Knihovna
Národní knihovna ČR
Datum zadání dotazu
20.09.2011 13:14
Přidat komentář
Pokud chcete přidat komentář, zadejte jej do formuláře níže. Nejsou povoleny žádné formátovací značky. Adresy na web nebo emailové adresy budou automaticky transformovány na aktivní odkazy. Komentáře jsou moderovány.
Kolik je 10 + 4?
Hledání v archivu