Strategie na spotřebním a průmyslovém trhu
Text dotazu
Dobrý den,
chtěla bych Vás požádat o doporučení vhodné literatury, ze které bych mohla
čerpat při zpracování semestrální práce na téma: Rozdílnost strategie na
spotřebním a průmyslovém trhu - definice těchto trhů, jejich skladba,
specifika komodit (popř. dostupnost této literatury).
Odpověď
V níže uvedeném  seznamu najdete dokumenty, ze kterých je možné čerpat
informace,
které potřebujete ke své semestrální práci
Další prameny lze dohledat v Souborném
katalogu VŠE na adrese http://library.vse.cz (k prohlížení zvolte možnost
HOST), závěrečné práce nejsou volně dostupné.
Dále můžete použít vyhledávání v souborných katalozích českých knihoven
prostřednictvím Jednotné informační brány
(http://www.jib.cz/V?RN=665319073).
Literatura:
Pindyck, Robert S.: Microeconomics. Englewood Cliffs : Prentice-Hall
International, 1995.
Frank, Robert H.: Mikroekonomie a chování. Praha : Svoboda, 1995.
Vlček, Josef: Ekonomie a ekonomika. Praha, ASPI 2005.
Kolář, Pavel: Ekonomie. Praha, Bilance 1997.
Kumar, Nirmalya: Marketing jako strategie vedoucí k úspěchu. Praha, Grada
2008.
Kotler, Philip: Marketing. Praha, Grada Publishing 2004.
Hague, Paul: Průzkum trhu. Brno, Computer Press 2003.
Boučková, Jana: Marketing. Praha, Beck 2003.
Kotler, Philip: Marketing Management. Praha, Grada Publishing 2007.
Hořejší, Bronislava: Mikroekonomie. Praha : Management Press, 2006.
Koudelka, Jan: Segmentujeme spotřební trhy. Praha : Professional
Publishing, 2005.
Komárková, Růžena: Psychologie trhu. Praha : Grada, 1998.
Kim, W. Chan: Strategie modrého oceánu :  umění vytvořit si svrchovaný
tržní prostor a vyřadit tak konkurenty ze hry / W. Chan Kim & Renée
Mauborgne ; [z anglického originálu přeložila Irena Grusová]. Praha :
Management Press, 2005.
Internetové zdroje:
http://blog.zarohem.cz/clanek.asp?cislo=250
http://www.seminarky.cz/Prumyslovy-trh-4437
http://portal.vsp.cz/files/katedry/katedra%20PMO/typy_vyzkumu.pdf
http://209.85.135.132/search?q=cache:ZVuRYLS4zFgJ:pef.czu.cz/~stusek/MARKETING/p%25FCEDN%25B5%25E6KA%252010%2520-%2520PR%25DEMYSLOV%25ED%2520TRH.ppt
+pr%C5%AFmyslov%C3%BD+trh&cd=10&hl=cs&ct=clnk&gl=cz
http://www.seminarky.cz/detaily-4131
http://www.m-journal.cz/cs/reklama-podpora-prodeje/podpora-prodeje/b2b-sales-promotion__s394x429.html
http://www.synext.cz/analyza-nakupniho-chovani-pri-prumyslovych-nakupech-b2b.html
http://is.muni.cz/do/1499/el/estud/pedf/ps09/obchod/web/pages/rozhodovani-o-strukture-distribucni-cesty.html
Obor
Ekonomické vědy, obchod
Okres
--
Knihovna
Centrum informačních a knihovnických služeb Vysoké školy ekonomické v Praze
Datum zadání dotazu
06.04.2010 13:51
Přidat komentář
Pokud chcete přidat komentář, zadejte jej do formuláře níže. Nejsou povoleny žádné formátovací značky. Adresy na web nebo emailové adresy budou automaticky transformovány na aktivní odkazy. Komentáře jsou moderovány.
Zapište číslici "pět".
Hledání v archivu