Stárnutí populace
Text dotazu
Bylo by možné získat výpis dostupné literatury a studijních materiálů ve Vaší knihovně na téma STÁRNUTÍ POPULACE?
Odpověď
Odpovídající publikace najdete v našem on-line katalogu, když zadáte klíčová slova stárnutí obyvatelstva nebo stárnutí obyvatel. Adresa katalogu je: http://aleph.vkol.cz
Takovými publikacemi jsou např.
Rabušic, Ladislav, 1954- . Česká společnost stárne.  -- 1. vyd.  -- Brno : Masarykova  univerzita, 1995.  -- 192 s.  -- (Rubikon ; Sv. 1)  -- (Spisy Filoz. fak. MU ; č. 303).
ISBN:  80-210-1155-6 (brož). ISBN: 80-901604-2-5.
Vývoj věkové struktury obyvatelstva a její tendence / zpracoval Odbor statistiky vývoje  obyvatelstva.  -- Praha : Český statistický úřad, 2003.  -- 30, [34] s. : il., mapa ; 30 cm.  - - (Obyvatelstvo, volby ; roč. 2003. Sčítání lidu, domu a bytu) ISBN: 80-250-0053-2.
Národní program přípravy na stárnutí na období let 2003-2007 v České republice.  -- 2.,  upr. vyd..  -- Praha : Ministerstvo práce a sociálních věcí, 2005.  -- 40 s. ; 22 cm.
ISBN: 80-86878-13-9.
Pokud byste jste potřeboval více údajů, např. přehled článků na dané téma, jedná se již  v podstatě o rešerši, což je služba placena. Ale též si je můžete u nás v knihovně vyhledat sám  osobně, rádi Vám poradíme jak.
Obor
Sociologie
Okres
--
Knihovna
Vědecká knihovna v Olomouci
Datum zadání dotazu
12.03.2008 10:23
Přidat komentář
Pokud chcete přidat komentář, zadejte jej do formuláře níže. Nejsou povoleny žádné formátovací značky. Adresy na web nebo emailové adresy budou automaticky transformovány na aktivní odkazy. Komentáře jsou moderovány.
Kolik je 10 + 4?
Hledání v archivu