sportovní gymnastika
Text dotazu
Dobrý den, chtěla jsem poprosit o radu. Mám napsat seminární práci z předmětu sportovní gymnastika. Téma : skrčka ze zášvihu - přeskok. Nějak nemůžu najít ten pravý materiál pro zpracování této práce. Je možné mne odkázat na někajou literaturu. Či mi nějak pomoci ? Předem děkuji za odpověď.
Odpověď
Dobrý den,
k tématu přeskok existuje několik publikací:
Šopková, Jana. Programové učební postupy přeskoků ve sportovní gymnastice. 2., upr. vyd. Olomouc : Univerzita Palackého, 2001. ISBN 80-244-0303-X (brož.)
Jakubenok, D. S. Gymnastické skoky. 1. vyd. Praha : STN, 1955
Janoušek, Vladimír. Přeskoky ve sportovní gymnastice (žen). 1. vyd. Praha : STN, 1959
Libra, Josef. Teorie a metodika sportovní gymnastiky : Učebnice pro posl. fakult tělesné výchovy a sportu. 1.díl 1. vyd. Praha : SPN, 1971 (existuje také 2. a 3. díl)
Žáček, Rudolf. Vybrané kapitoly z teorie a metodiky gymnastiky : Určeno pro posluchače DS na PI. 1. vyd. Praha : SPN, 1961
Tyto a jiné publikace naleznete ve fondech Národní knihovny ( http://sigma.nkp.cz/F/?func=file&file_name=find-a&local_base=nkc ).
Značný výběr knih vztahujících se k tomuto tématu nabízí také knihovna FTVS
UK: http://www.ftvs.cuni.cz/knihovna/
Obor
Tělesná výchova a sport. Rekreace
Okres
--
Knihovna
Národní knihovna ČR
Datum zadání dotazu
10.12.2007 08:00
Přidat komentář
Pokud chcete přidat komentář, zadejte jej do formuláře níže. Nejsou povoleny žádné formátovací značky. Adresy na web nebo emailové adresy budou automaticky transformovány na aktivní odkazy. Komentáře jsou moderovány.
Kolik je 4+4 ?
Hledání v archivu