Sportovní aerobik
Text dotazu
Prosím, pošlete mi výklad na téma sportovní aerobik. Prosím o obsáhlou a odbornou verzi. Cca 5 stran.
Odpověď
Dobrý den,
v rámci služby Ptejte se knihovny rozhodně za nikoho nevypracováváme referáty, seminární práce, školní úlohy ani nepíšeme žádné souvislé texty (viz pravidla na stránce služby http://www.ptejteseknihovny.cz/ask.php#pravidla). Můžeme Vám pouze poradit literaturu nebo zdroje, ve kterých je možné nalézt informace k tématu, které Vás zajímá, ale obsáhlý a odborný výklad si už musíte zpracovat sama.
Literatura, kterou můžete použít (všechny knihy jsou dostupné v Národní knihovně, pro zjištění možnosti vypůjčení dokumentu použijte katalog NKC
http://sigma.nkp.cz/F/?func=file&file_name=find-a&local_base=nkc):
1) Hájková, Jana. Aerobik - soutěžní formy : kompletní průvodce tréninkem. Praha : Grada, 2006. 183 s. ISBN 80-247-1311-X (brož.)
2) Šimberová, Dagmar [et al.]. Učební text aerobik a fitness. Brno : Masarykova univerzita v Brně, 2004. 28 s. ISBN 80-210-3415-7 (brož.)
3) Velínská, Lenka. Aerobik : speciální učební text. Praha : Česká asociace Sport pro všechny, 2004. 62 s. ISBN 80-86586-13-8 (brož.)
4) Macáková, Marcela. Aerobik : moderní formy aerobiku, výživa a cviky pro dobrou kondici, soutěže v aerobiku. Praha : Grada, 2001. 107 s. ISBN 80-247-0057-3 (brož.)
Zdroje na internetu:
http://www.progym.cz/text/aerobik.htm
http://www.sportovni.net/sporaer/
http://www.sportovniaerobik.cz/page/1175/
http://www.mineralfit.cz/clanek/2422--sportovni-aerobik.html
http://en.wikipedia.org/wiki/Aerobic_exercise
http://cs.wikipedia.org/wiki/Aerobic
Bohatší nabídku literatury by mohly mít ještě například tyto knihovny:
Knihovna Fakulty sportovních studií Masarykovy Univerzity v Brně - http://fsps.muni.cz/~knihovna/ nebo Knihovna Fakulty tělesné výchovy a sportu na Univerzitě Karlově v Praze - http://www.ftvs.cuni.cz/knihovna/ .
Obor
Tělesná výchova a sport. Rekreace
Okres
--
Knihovna
Národní knihovna ČR
Datum zadání dotazu
07.12.2007 15:32
Přidat komentář
Pokud chcete přidat komentář, zadejte jej do formuláře níže. Nejsou povoleny žádné formátovací značky. Adresy na web nebo emailové adresy budou automaticky transformovány na aktivní odkazy. Komentáře jsou moderovány.
Kolik je 10 + 4?
Hledání v archivu