Sopka Pinatubo
Text dotazu
Dobrý den, potřebuji nějakou knihu, která se zabývá problematikou sopek (změna klimatu po výbuchu) , konkrétně sopka Pinatubo.
Odpověď
Dobrý den,
pravděpodobně jsme spolu komunikovali již přes chat ptejte se knihovny, posíláme ještě další knihy, které se nám podařilo k tomuto tématu dohledat:
* Fua, Danielle, ed., Visconti, Guido, ed. a Fiocco, Giorgio, ed. The Mount Pinatubo eruption: effects on the atmosphere and climate: [Proceedings of the NATO Advanced Research Workshop]; Edited by Giorgio Fiocco; Danielle Fua; Guido Visconti. 1st Ed. Berlin: Springer, [cop. 1996]. VIII, 310 s. NATO ASI series. Ser. I: Global environmental change vol. 42. ISBN 3-540-61281-5.
[ http://aleph.nkp.cz/F/?func=direct&doc_number=002796677&local_base=SKC ]
* Wang Yubo. Fallout und Sedimentation der Pinatubo-Tephra 1991 im Südchinesischen Meer. Hamburg: Universität Hamburg, 1999. 160 s.
[ http://aleph.nkp.cz/F/?func=direct&doc_number=003688172&local_base=SKC ]
* Marquardt, Christian. Die tropische QBO und dynamische Prozesse in der Stratosphäre: september 1997. Berlin: Dietrich Reimer, 1998. iv., 260 s. Meteorologische abhandlungen Serie A Monographien; Band 9, Heft 4.
[ http://aleph.nkp.cz/F/?func=direct&doc_number=003465917&local_base=SKC ]
* Dessler, Andrew Emory. The chemistry and physics of stratospheric ozone. San Diego: Academic Press, C2000. ix, 214 s. International geophysics series; v. 74. ISBN 0-12-212051-5.
[ http://aleph.nkp.cz/F/?func=direct&doc_number=004669931&local_base=SKC ]
* Nowák, Alois Franz Paul. Witterung und Klima in ihrer Abhängigkeit von den Vorgängen der Unterwelt (des Erd-Innern): ein Beitrag zur Reform und zum rationellen Weiterbau der Meteorologie. Leipzig: Wigand, 1854. iv, 137 s.
[ http://aleph.nkp.cz/F/?func=direct&doc_number=006182233&local_base=SKC ]
Pokud byste měl/a zájem o podrobnější seznam literatury je potřeba objednat si tzv. rešeršní službu, více viz: http://www.nkp.cz/sluzby/reserse. Jedná se však o službu placenou.
Dále můžete také hledat v katalozích sám/a. A to např. v:
* souborný katalog České republiky Caslin: http://aleph.nkp.cz/cze/skc
* jednotná informační brána www.jib.cz
Obor
Geografie. Geologie. Vědy o zemi
Okres
--
Knihovna
Národní knihovna ČR
Datum zadání dotazu
04.11.2015 14:57
Přidat komentář
Pokud chcete přidat komentář, zadejte jej do formuláře níže. Nejsou povoleny žádné formátovací značky. Adresy na web nebo emailové adresy budou automaticky transformovány na aktivní odkazy. Komentáře jsou moderovány.
Zapište číslici "pět".
Hledání v archivu