sociální pracovník
Text dotazu
Prosím literaturu, ohledně sociálního pracovníka včera a dnes.
Odpověď
Dobrý den,
k Vašemu dotazu zasílám záznamy 3 knih, 1 stati, 1 článku a 1 elektronického zdroje:
Brnula, Peter. Sociálna práca: dejiny, teórie a metódy. 2. vyd. Bratislava: Iris, 2013. 264 s. ISBN 978-80-89238-77-4. (kapitola 2, Dejiny sociálnej práce; kapitola 3, Sociálna práca v súčasnosti)
ve fondu některých jiných knihoven v ČR
KODYMOVÁ, Pavla. Historie české sociální práce v letech 1918-1948. Praha: Karolinum, 2013. 132 s. ISBN 978-80-246-2256-9.
signatura SVK PK: 31B60273                       umístění ve volném výběru: 364-7
Špiláčková, Marie. Česká sociální práce v letech 1968-1989: rozvedeno na příkladu Ostravy. Ostrava: Ostravská univerzita v Ostravě, 2016. 159 s. ISBN 978-80-7464-838-0.
signatura SVK PK: 31B74883
KVĚTENSKÁ, Daniela. Proměny sociálních služeb. In: SMUTEK, Martin, ed. Možnosti sociální práce na počátku 21. století: sborník příspěvků z minikonference. Hradec Králové: Univerzita Hradec Králové, 2005, s. 32-35. ISBN 80-86771-10-5.
ve fondu některých jiných knihoven v ČR
PAPEŽOVÁ, Eva. Proměny práce sociálních pracovníků v pobytových sociálních službách pro seniory. Sociální práce. 2010, roč. 10, č. 2, s. 46. ISSN 1213-6204.
signatura SVK PK: 35A1502/2010
CHYTIL, Oldřich. Proměny sociální práce [online]. ACCENDO: centrum pro vědu a výzkum, 2011 [cit. 22.3.2017]. Dostupné z: http://accendo.cz/wp-content/uploads/chytil.pdf.
Použité zdroje
katalogy SVK PK a jiných knihoven a institucí, souborný katalog ČR, JIB, Internet, Medvik
Obor
Sociologie
Okres
Plzeň-město
Knihovna
Studijní a vědecká knihovna Plzeňského kraje v Plzni
Datum zadání dotazu
22.03.2017 11:40
Přidat komentář
Pokud chcete přidat komentář, zadejte jej do formuláře níže. Nejsou povoleny žádné formátovací značky. Adresy na web nebo emailové adresy budou automaticky transformovány na aktivní odkazy. Komentáře jsou moderovány.
Kolik je 10 + 4?
Hledání v archivu