Socializace společnosti prostřednictvím volnočasových aktivit
Text dotazu
Dobrý den, potřebuji pomoci s vyhledáním literatury k bakalářské práci na téma : Socializace společnosti prostřednictvím volnočasových aktivit. Práce by však měla být psána z pohledu psychologického a ne sociologického. Děkuji.
Odpověď
Dobry den,
bohuzel se nam nepodarilo najit dokumenty, které by odpovidaly Vasemu dotazu. Existuje pomerne hodne dokumentu venujicich se primo volnemu casu nebo volnocasovym aktivitam, nasli jsme napr. nize uvedene publikace, které se mimo jiné zabyvaji sportem jako typem volnocasove aktivity a jeho postavenim při socializaci jedince:
* SEKOT, Ales. Sociologie sportu. Brno: Masarykova univerzita: Paido, 2006.  s. 47-96 (kapitola Sport a socializace), 167-198 (kapitola Sport a volny cas). ISBN 80-210-4201-X; 80-7315-132-4.  Obsah  http://toc.nkp.cz/NKC/200703/contents/nkc20071705309_1.pdf.
* SEKOT, Ales. Sociologicke problemy sportu. Praha: Grada, 2008. 223 s. ISBN 978-80-247-2562-8. Obsah http://toc.nkp.cz/NKC/200807/contents/nkc20081805425_1.pdf, nahled na vybrane stranky prostrednictvim Google Books http://books.google.cz/books?id=vnXodTFnoygC.
V databazi BMC (http://www.medvik.cz/bmc/, http://www.nlk.cz/informace-o-nlk/odborne-cinnosti/bmc) jsme nasli nasledujici clanek:
* GILLERNOVA, Ilona. Spolecne cinnosti rodicu a deti a styly rodicovske vychovy. Ceskoslovenska psychologie. 2009, roc. 53, c. 4, s. 336-348. ISSN: 0009-062X; 1804-6436 (elektronická verze). http://www.medvik.cz/link/bmc10005533
Volnocasovymi aktivitami a vyznamem volneho casu se velmi často zabyvaji kvalifikacni vysokoskolske práce, rada z nich je evidovana v systemu Theses.cz (http://theses.cz), literatura citovana v těchto pracech by Vas mohly dále nasmerovat. Dalším zdrojem pro Vas muze byt NUSL  (http://www.nusl.cz/, http://nusl.techlib.cz/index.php/O_sluzbe), který eviduje napr. ruzne vyzkumne zprávy, konferencni materialy. V pripade, ze by se nam na zadnou odpovidaji literaturu ani v těchto zdrojich nepodarilo narazit, doporucovali bychom Vam obratit se na vedouciho Vasi bakalarske práce.
Obor
Psychologie
Okres
--
Knihovna
Národní knihovna ČR
Datum zadání dotazu
21.12.2012 15:54
Přidat komentář
Pokud chcete přidat komentář, zadejte jej do formuláře níže. Nejsou povoleny žádné formátovací značky. Adresy na web nebo emailové adresy budou automaticky transformovány na aktivní odkazy. Komentáře jsou moderovány.
Kolik je 4+4 ?
Hledání v archivu