Slovanský přehled, Sborník archivních prací
Text dotazu
Nemohu nikde najít níže uvedené údaje: Kutnar František - Palackého slovanství,Spř 42,1956 Šesták Miroslav - Palackého idea státu Rakouského,Spř 62, 1976 Novák Miroslav -Austroslavismus,sborník archivních prací 6.,1956 Děkuji předem za odpověď.
Odpověď
Dobrý den,
periodika, ve kterych se nachazeji Vami pozadovane state ci clanky, tedy Slovansky prehled (roc. 42, 1956; roc. 62, 1976) a Sbornik archivnich praci (roc. 6, 1956), jsou dostupna ve Slovanske knihovne, vse o ni naleznete na http://www.nkp.cz/pages/page.php3?page=slov_titul_cz.htm .
Periodika si muzete sam vyhledat a ihned objednat ke studiu (k tomu je vsak nutny prukaz do Slovanske knihovny). Postup je nasledovny: na strance s naskenovanymi katalogy, http://katif.nkp.cz/ , zvolte polozku Katalogy a pote katalog Slovanska knihovna - GK. Pro vyhledani Slovanskeho prehledu vyberte zasuvku Slon - Slove, cislo zaznamu 358, signatura periodika A 8015.
Pokud si budete chtit periodikum objednat, zvolte v liste nad zaznamem polozku Objednat titul a dal postupujte podle instrukci.
Pro vyhledani Sborniku archivnich praci potom vyberte v tomtez katalogu zasuvku Sax - Sbornik, cislo zaznamu 237, signatura periodika Lc 2560.
Objednat titul si muzete stejnym zpusobem jako u Slovanskeho prehledu.
Obor
Informace o vydaných dokumentech
Okres
--
Knihovna
Národní knihovna ČR
Datum zadání dotazu
26.02.2008 17:24
Přidat komentář
Pokud chcete přidat komentář, zadejte jej do formuláře níže. Nejsou povoleny žádné formátovací značky. Adresy na web nebo emailové adresy budou automaticky transformovány na aktivní odkazy. Komentáře jsou moderovány.
Kolik je 10 + 4?
Hledání v archivu