Škvorecký, Josef
Text dotazu
Prosíme Radu moudrých o odpověď na dotaz čtenáře naší knihovny, zda-li byla vydána kniha úvah, esejů, fejetonů... Josefa Škvoreckého, které autor četl na "Hlasu Ameriky"?
Odpověď
Dobrý den,  eseje Josefa Škvoreckého čtené v 80. - 90. letech na Hlasu Ameriky naleznete v knize Hlas z Ameriky / Josef Škvorecký. -- Toronto : Sixty-Eight Publishers, [1990]. -- 320 s.
některé z esejů jsou uvedeny také v knihách:
Čítanka Josefa Škvoreckého : Literární a polit. komentáře z Hlasu Ameriky / předmluva Miloš Holub. -- Praha : Společnost Josefa Škvoreckého, 1990. -- 64 s.
Franz Kafka, jazz a jiné marginálie / Josef Škvorecký ; graf. úprava Věra Držmíšková. -- Toronto : Sixty-Eight Publishers, 1988. -- 372 s.
Informace čerpány z: Bibliografie Josefa Škvoreckého. Svazek 1, Česky publikované dílo (k 30.6.2004) / redigoval Michal Pribáň ; autorsky spolupracovali František Knopp ... [et al.]. -- Vyd. 1.. -- V Praze : Literární akademie (Soukromá vysoká škola Josefa Škvoreckého), 2004. -- 343 s.
Obor
Jazyk, lingvistika a literatura
Okres
--
Knihovna
Národní knihovna ČR
Datum zadání dotazu
13.02.2008 18:43
Přidat komentář
Pokud chcete přidat komentář, zadejte jej do formuláře níže. Nejsou povoleny žádné formátovací značky. Adresy na web nebo emailové adresy budou automaticky transformovány na aktivní odkazy. Komentáře jsou moderovány.
Kolik je 4+4 ?
Hledání v archivu