Skladba od Luboše Fišera
Text dotazu
Dobrý den,
delší čas sháním tyto skladby od Luboše Fišera: Sonata per Leonardo a Pastorale per Giuseppe Tartini pro kytaru a smyčcový orchestr. Nevíte, kde bych je mohl najít?
Předem děkuji za odpověď!
Odpověď
Dobrý den, nalezli jsme nahrávky Sonata per Leonardo pro kytaru a smyčcový orchestr ; Pastorale per Giuseppe Tartini pro kytaru a smyčcový orchestr / Luboš Fišer v katalogu Vědecké knihovny Olomouc, Moravské Zemské v Brně, Národní knihovna Praha.
Záznamy z brány Musica (http://www.jib.cz/V/?institute=MUS&portal=MUS):
Zdroj L_SVK01_Z39
Zdroj NK ČR - katalog (NKC)
Zdroj MZK - audio
Název Guitar concerto collection; [zvukový záznam]
Autor Brabec, Lubomír , 1953-
Další autor Englichová, Kateřina , 1969-
Další autor Tylšar, Pavel , 1964-
Další autor Bělohlávek, Jiří , 1946-
Další autor Vivaldi, Antonio , 1678-1741.
Další autor Händel, Georg Friedrich , 1685-1759.
Další autor Weiss, Johann Sigismund , 1690-1737.
Další autor Rodrigo, Joaquín , 1901-1999.
Další autor Fišer, Luboš , 1935-1999.
Další autor Fišer, Luboš , 1935-1999.
Instituce Pražský komorní orchestr
Instituce Virtuosi di Praga
Instituce Pražská komorní filharmonie
Rok 2011
Předmět 17.-20. století ch757026
Předmět koncerty (kytara, smyčcové nástroje, basso continuo), úpravy
Předmět koncerty (harfa, kytara, smyčcové nástroje, basso continuo), úpravy
Předmět koncerty (kytara, komorní orchestr) ph463497
Předmět komorní hudba ph121752 17.-20. stol.
Předmět kompaktní desky fd201991
Poznámka Kompaktní deska (DDD)
Další identifik. 099925406028
Naklad. údaje Prague : Supraphon , p2011.
Fyzický popis 1 zvuková deska (75:33) digital, stereo 12 cm
Obsah Koncert D dur pro kytaru, smyčce a basso continuo RV 93 : (orig. Concerto con 2 violini, leutoe basso, RV 93) / Antonio Vivaldi -- Koncert B dur pro harfu, kytaru, smyčce a basso continuo : (orig. Concerto for harp, lute, orchestra and lyricord in B flar major) / Georg Friedrich Händel -- Koncert d moll pro kytaru, smyčce a basso continuo : (orig. Concerto for lute, 2 violins and basso continuo in d minor) / Johann Sigismund Weiss -- Concierto de Aranjuez pro
kytaru a orchestr / Joaquin Rodrigo -- Sonata per Leonardo pro kytaru a smyčcový orchestr ; Pastorale per Giuseppe Tartini pro kytaru a smyčcový orchestr / Luboš Fišer
Sigla vlastníka OLA001
Zdroj L_MZK01_Z39
Zdroj VK Olomouc - audio
Název Prague guitar concertos/ Luboš Fišer, Sylvie Bodorová, Otmar Mácha.; [zvukový záznam]
Autor Fišer, Luboš , 1935-1999
Další autor Štilec, Jiří , 1928-
Další autor Bodorová, Sylvie , 1954-
Další autor Mácha, Otmar , 1922-2006
Další autor Brabec, Lubomír , 1953-
Další autor Bělohlávek, Jiří , 1946-
Další autor Hudeček, Václav , 1952-
Další autor Kloubová, Zdena , 1960-
Instituce Pražská komorní filharmonie
Rok 1996
Předmět komorní hudba kytarové sonáty smyčcový orchestr soprán
Poznámka Nahr. 1996
Poznámka Durata 56:50 (6:47, 9:56, 16:53, 12:24, 10:55)
MDT - třídění 787.61.087.2(086.7)
MDT - třídění 78"19"(086.7)
MDT - třídění 784/785(086.7)
Variantní název Pastorale per Giuseppe Tartini per chitarra solo ed orchestra d'archi
Variantní název Sonata per Leonardo per chitarra solo ed orchestra d'archi
Variantní název Tre canzoni da suonare per chitarra ed orchestra d'archi
Variantní název Christmas concertino for guitar and strings
Variantní název Dona nobis lucem per voce, violino, chitarra ed orchestra d'archi
Naklad. údaje Praha : Supraphon Records , p1996.
Fyzický popis 1 CD DDD, stereo 12 cm + 1 vícejaz. brožura (14 s.)
Obsah Sonata per Leonardo per chitarra solo ed orchestra d'archi, Pastorale per Giuseppe Tartini per chitarra solo ed orchestra d'archi, Tre canzoni da suonare per chitarra ed orchestra d'archi ... [et al.]
Sigla vlastníka BOA001
Obor
Hudba
Okres
Kladno
Knihovna
Středočeská vědecká knihovna v Kladně, příspěvková organizace
Datum zadání dotazu
30.07.2015 12:23
Přidat komentář
Pokud chcete přidat komentář, zadejte jej do formuláře níže. Nejsou povoleny žádné formátovací značky. Adresy na web nebo emailové adresy budou automaticky transformovány na aktivní odkazy. Komentáře jsou moderovány.
Zapište číslici "pět".
Hledání v archivu