Seznam vydavatelů knihy Malý Bobeš od J.V.Plevy
Text dotazu
Dobrý den, potřeboval bych zjistit, kteří vydavatelé v tuzemsku od roku 1931 do současnosti vydali knihu Malý Bobeš od J.V.Plevy. Mohli byste mi tento krátký seznam poslat? Velmi děkuji. S přátelským pozdravem
Odpověď
Dobrý den,
zasíláme seznam záznamů vydání malého Bobše v češtině (plus některá ve slovenštině - podle báze NKC - http://sigma.nkp.cz/F/). Seznam je relativně úplný, bylo by ale dobré projít také záznamy v naskenovaných katalozích Katif (http://katif.nkp.cz/Katalogy.aspx?katkey=010GK1 - Generální katalog I > Plaut - Předm > 001: Plaut-Pln > zázn. č. 1455 a další). Důvod je ten, že konverze lístkových katalogů do báze NKC není ještě ukončena.
Pokud jde o první vydání (1931, 1933, 1934) exempláře prvních dvou dílů (1931, 1933) v NK nejsou a uvádí je pouze dále zmíněná bibliografie, třetí díl (1934) najdete v přiloženém seznamu.
TENČÍK, František. Josef Věromír Pleva. 1. vyd.. Praha : Albatros, 1979. 238, [1]. s.
Pleva, J V. Malý Bobeš- I díl. Brno: Nakladatelství Ústředního spolku jednot učitelských. 1931, 255 s.
Pleva, J V. Malý Bobeš- II díl. Brno: Nakladatelství Ústředního spolku jednot učitelských. 1933, 254 s.
Obor
Informace o vydaných dokumentech
Okres
--
Knihovna
Národní knihovna ČR
Datum zadání dotazu
07.12.2007 15:28
Přidat komentář
Pokud chcete přidat komentář, zadejte jej do formuláře níže. Nejsou povoleny žádné formátovací značky. Adresy na web nebo emailové adresy budou automaticky transformovány na aktivní odkazy. Komentáře jsou moderovány.
Kolik je 10 + 4?
Hledání v archivu