senegalská autorka Mariama B, katalogizace
Text dotazu
Vážené kolegyně, vážení kolegové katalogizátoři. Potýkám se s jménem senegalské autorky Mariama B?. Nevím v jakém tvaru jej vložit do záhlaví. V autoritách není zatím toto jméno uvedeno. Můžete mi poradit?
Odpověď
Posíláme Vám kopii autoritního záznamu senegalské autorky Mariamy Ba. Jméno jsem ověřila ve francouzské národní bibliografii a rovněž v autoritní bázi Kongresové knihovny (LC Names).
200 1 L $$aBâ$$bMariama$$f1929-1981$$3xx0014715 (záhlaví)
400 0 L $$aMariama Bâ$$f1929-1981$$to (odkaz)
801 0 L $$aCZ$$bABG001$$c20031127
801 2 L $$aCZ$$bABA001$$c20040105
810 L $$aMariama Bâ: Tak dlouhý dopis
810 L $$aLC (Names)$$bzáhlaví
810 L $$aBNF$$bv záhlaví stejný tvar jako v LC
907 L $$aSenegalská spisovatelka.
908 L $$adefinitivní
Obor
Knihovnictví, informatika, všeobecné, referenční literatura
Okres
--
Knihovna
Národní knihovna ČR
Datum zadání dotazu
10.01.2008 13:57
Přidat komentář
Pokud chcete přidat komentář, zadejte jej do formuláře níže. Nejsou povoleny žádné formátovací značky. Adresy na web nebo emailové adresy budou automaticky transformovány na aktivní odkazy. Komentáře jsou moderovány.
Kolik je 10 + 4?
Hledání v archivu