Sen
Text dotazu
Dobrý den, chtěla bych se zeptat, co znamená sen, že nám úplně vykradli tabák? Děkuju
Odpověď
Dobrý den,
výklady snů obsahují snáře, kterých u nás vyšlo během staletí velké množství. Ne vždy se ale informace v nich shodují, záleží na různých výkladech. Sen, který popisujete, takto přesně ale není specifikován. Zde uvádíme několik výkladů s hesly krádež, tabák, trafika:
Krádež - být okraden - někdo vám svede partnera, partnerku
Zdroj: Velký snář: více než 10 000 hesel. Praha: Československý spisovatel, 2009.
Krádež - odhalit krádež: znovu získáš ztracený majetek
Tabák - mít: předčasně zestárneš
Trafika - mít svou: čeká tě hodně drobných výdajů
- vidět ji: lidé tě rozveselí
Zdroj: Sny a jejich výklad. Domácí snář. Praha: Knižní klub, 2010.
Krádež - jestliže se ve snu vypořádáme se zlodějem - vypořádáme se s příslušným problémem a zármutkem i ve skutečnosti
Tabák - kupy tabáku vidět - neznámé věci tě  budou lákat, ale nebuď rozhazovačný
- tabák kupovat - situace tě přinutí zamyslet se nad tvým dosavadním životem
Trafika - obrat k lepšímu
Zdroj: KUBIŠTOVÁ, Věra. Velký lidový snář. Kompletní výklad snů. Olomouc: Fontána, 2010.
Podrobnější výklad snů budete muset konzultovat s vykladači snů osobně, viz odkazy na internetu v různých vyhledávačích (např. google.cz, heslo výklad snů...).
Obor
Psychologie
Okres
--
Knihovna
Národní knihovna ČR
Datum zadání dotazu
09.05.2013 13:52
Přidat komentář
Pokud chcete přidat komentář, zadejte jej do formuláře níže. Nejsou povoleny žádné formátovací značky. Adresy na web nebo emailové adresy budou automaticky transformovány na aktivní odkazy. Komentáře jsou moderovány.
Zapište číslici "pět".
Hledání v archivu