Sbírka úloh z fyziky
Text dotazu
Dobrý den, potřebovala bych sehnat učebnici: sbírka úloh z fyziky pro gymnázia 1. díl od SPN 1988 a nevím kde jí hledat, nebo na koho se obrátit
Odpověď
Knihu si můžete vypůjčit v níže uvedených knihovnách, pokud je uvedeno "prezenčně", můžete publikaci studovat pouze ve studovně. Můžete se také obrátit na nejbližší knihovnu a požádat o zprostředkování meziknihovní výpůjční služby.
Pro zjištění, která knihovna publikaci vlastní jsme využili souborného katalogu www.caslin.cz .
Sbírku úloh z fyziky z roku 1988 jsem nalezla od dvou autorů:
Sbírka úloh z fyziky pro gymnázia. Díl 1. / Eva Tomanová ... [et al.]
1. vyd., Praha : Stát. pedagog. nakl., 1988
dostupnost: Státní technická knihovna - knihu můžete nalézt v našem katalogu www.stk.cz
Ve Státní technické knihovně a v Moravskoslezské knihovně v Ostravě je dostupné také 2. vydání od stejné autorky z roku 1991.
Sbírka úloh z fyziky pro gymnázia : učebnice pro 1. a 2. ročník gymnázií. Díl 1 /  Tomanová, Eva
1. vyd., Praha : Stát. pedagog. nakl., 1988
Dostupnost: Městská zemská knihovna Brno
Sbírka úloh z fyziky pro gymnázia. Díl 1. /Bednařík, Milan
1. vyd., Praha : SPN, 1988,
dostupnost: prezenčně v Národní knihovně
Obor
Informace o vydaných dokumentech
Okres
--
Knihovna
Datum zadání dotazu
10.03.2008 10:56
Přidat komentář
Pokud chcete přidat komentář, zadejte jej do formuláře níže. Nejsou povoleny žádné formátovací značky. Adresy na web nebo emailové adresy budou automaticky transformovány na aktivní odkazy. Komentáře jsou moderovány.
Zapište číslici "pět".
Hledání v archivu