SANGUINETTI, Gianfranco. Kundička včera a dnes
Text dotazu
Dobrý den, v roce 2006 měla být vydána kniha Kundička včera a dnes, autor Gianfranco Sanguinetti. Můžete mi prosím poradit, zda je dostupnáv národníknihovně a v jakém nákladu vyšla?
Odpověď
Dobrý den,
kniha: SANGUINETTI, Gianfranco. Kundička včera a dnes: s glosářem šesti set třiceti devíti synonym. Praha : [s.n.], 2006. ISBN 80-239-7573-0 (brož.) byla vydána pražskou tiskárnou Trico v roce 2006 v nákladu 333 kusů, z toho 99 výtisků obsahuje originální lept, jehož autorem je Jason Rhoades.  Viz. záznam o knize v katalogu Národní knihovny NK ČR (NKC):
http://sigma.nkp.cz/cze/nkc .
Národní knihovna NK ČR vlastní dva exempláře knihy. Jeden výtisk je uložen v Národním konzervačním fondu NK ČR, druhý byl zařazen mezi knihy ve Zvláštním ochranném režimu (ZOR). Zpřístupnění dokumentů z daného fondu (ZOR) čtenářům Národní knihovny NK ČR je za zvláštních podmínek možné. Viz.
http://www.nkp.cz/pages/page.php3?page=sluz_zor.htm .
Pokud jste již čtenářem NK ČR, můžete si knihu do Studovny vědeckých pracovníků předem objednat přes katalog Národní knihovny (NKC).
Obor
Informace o vydaných dokumentech
Okres
--
Knihovna
Národní knihovna ČR
Datum zadání dotazu
14.11.2007 14:51
Přidat komentář
Pokud chcete přidat komentář, zadejte jej do formuláře níže. Nejsou povoleny žádné formátovací značky. Adresy na web nebo emailové adresy budou automaticky transformovány na aktivní odkazy. Komentáře jsou moderovány.
Kolik je 10 + 4?
Hledání v archivu