SAARC (Jihoasijské sdružení pro regionální spolupráci)
Text dotazu
Dobrý den, Potřebuji informace do předmětu
Integrační procesy ve světové ekonomice, z tématického okruhu Integrační
procesy v Asijském megaregionu, konkrétně ke skupině států SAARC.
Odpověď
SAARC neboli Jihoasijské sdružení pro regionální spolupráci (založené
8.5.1985) - informace, členské země, statistiky najdete na oficiálním webu
této organizace.  Další informace pak na uvedených www adresách. K tomu
připojuji citaci několika knižních publikací Světové banky, které se
zabývají touto oblastí.
Internetové zdroje:
http://www.saarc-sec.org/main.php
http://www.maturita.cz/referaty/referat.asp?id=4869
http://en.wikipedia.org/wiki/South_Asian_Association_for_Regional_Cooperation
http://www.saarc-sic.org/
http://saarctrade.com/
http://clanky.rvp.cz/clanek/o/g/1278/GLOBALIZACE-A-REGIONALIZACE-SVETOVEHO-HOSPODARSTVI.html/
http://www.worldbank.org/
http://ciks.vse.cz
Literatura:
Poverty reduction in South Asia :  promoting participation by the poor :
summary of an informal workshop cosponsored by the World Bank and the South
Asian Association for Regional Cooperation (SAARC), October 12-15, 1993 /
World Bank. Washington, D.C. : The World Bank, 1994.
Ahmed, Sadiq: Explaning South Asia's development success :  the role of
good policies. Washington : World Bank, c2006.
Mitra, Subrata Kumar: A political and economic dictionary of South Asia.
London : Routledge, 2006.
Obor
Ekonomické vědy, obchod
Okres
--
Knihovna
Centrum informačních a knihovnických služeb Vysoké školy ekonomické v Praze
Datum zadání dotazu
17.03.2010 10:10
Přidat komentář
Pokud chcete přidat komentář, zadejte jej do formuláře níže. Nejsou povoleny žádné formátovací značky. Adresy na web nebo emailové adresy budou automaticky transformovány na aktivní odkazy. Komentáře jsou moderovány.
Kolik je 10 + 4?
Hledání v archivu