rybníky, napájení
Text dotazu
jaké je napájení 10 největších rybníků v ČR?
Odpověď
Dobrý den, Seznam největších rybníků v ČR najdete ve Wikipedii (http://cs.wikipedia.org/wiki/Seznam_rybn%C3%ADk%C5%AF_v_%C4%8Cesku). Zde má každý rybník vlastní heslo, v němž jsou uvedeny také údaje o přítocích.
Podrobnější popisy rybníků najdete v knize Tomáše Koutka.
Prameny:
- Wikipedie,
- Rybniční soustavy jižních Čech / Jan Beran. -- Praha : Česká zemědělská univerzita v Praze, Fakulta lesnická a environmentální, Katedra vodního hospodářství, 2005. -- 23 s. : il. ; 21 cm
- Nejkrásnější české rybníky / Tomáš Koutek. -- Vyd. 1.. -- Praha : Brána, 2008. -- 439 s. : barev. il. ; 24 cm Lesk a sláva českého rybářství / Jiří Andreska ; [kresby Jiří Petráček]. -- 1. vyd.. -- Pacov : NUGA, 1997. -- 166 s. : il. (část. barev.) ; 30 cm.
Obor
Zemědělství
Okres
--
Knihovna
Národní knihovna ČR
Datum zadání dotazu
05.02.2009 15:24
Přidat komentář
Pokud chcete přidat komentář, zadejte jej do formuláře níže. Nejsou povoleny žádné formátovací značky. Adresy na web nebo emailové adresy budou automaticky transformovány na aktivní odkazy. Komentáře jsou moderovány.
Kolik je 10 + 4?
Hledání v archivu