Rudlův memoriál 1927 - výsledky
Text dotazu
Dobrý den,
dá se v některých novinách dohledat kdo v roce 1927 vyhrál medaile v Rudlův memoriál v různých disciplínách? Konkrétně mi jde o běh na 440y.
Děkuji
Odpověď
Dobrý den,
děkujeme za Váš dotaz. Rudlův memoriál se v roce 1927 konal dne 22. 5. v Praze. Noviny Národní politika z následujícího dne uvádí tyhle výsledky pro disciplínu 440y:
„440y: 1. Veleminský 64, 2. Mašek, 3. Sysel.“
Zdroj: Národní politika, roč. 45, č. 141, 23. 5. 1927. Dostupné z: http://kramerius.nkp.cz/kramerius/handle/ABA001/6828074
Stejné výsledky uvádí Národní listy, roč. 67, č. 21, 23. 5. 1927- Dostupné z: http://kramerius.nkp.cz/kramerius/handle/ABA001/9359514
Oba tituly by měli být pro Vás dostupné k prohlížení online v digitální knihovně Kramerius přes přiložené odkazy. K jejich prohlížení ale doporučujeme využít prohlížeč Internet Explorer, aby se Vám digitalizované stránky zobrazovaly správně.
Obor
Tělesná výchova a sport. Rekreace
Okres
--
Knihovna
Národní knihovna ČR
Datum zadání dotazu
20.07.2022 12:48
Přidat komentář
Pokud chcete přidat komentář, zadejte jej do formuláře níže. Nejsou povoleny žádné formátovací značky. Adresy na web nebo emailové adresy budou automaticky transformovány na aktivní odkazy. Komentáře jsou moderovány.
Zapište číslici "pět".
Hledání v archivu