rozhlasové/ televizní hry od Václava Havla
Text dotazu
Pokousim se najit papirovou kopii rozhlasovych a televiznich her \"Andel Strazny\" (1968) a \"Motyl na Antene\" (1968) od Vaclava Havla. Nase divadelni skupina by je chtela uvest. Chtela bych Vas pozadat o informaci kde byly tyto publikovane anebo kde jinde by se eventualne daly sehnat.
Odpověď
Vámi hledané hry jsme nalezli v knize Hry / Václav Havel ; [uspořádala, k vydání připravila a ediční poznámku napsala Eva Šormová]. -- Vyd. 1.. -- Praha : Torst, 1999. -- 1043 s., která je dostupná v Národní knihovně ČR.
Hry se nachází na těchto stranách:
Anděl strážný : rozhlasová jednoaktovka: str. 197-217 Motýl na anténě : jednoaktová komedie: str. 219-255
Obor
Divadlo, film, tanec
Okres
--
Knihovna
Národní knihovna ČR
Datum zadání dotazu
13.02.2008 18:37
Přidat komentář
Pokud chcete přidat komentář, zadejte jej do formuláře níže. Nejsou povoleny žádné formátovací značky. Adresy na web nebo emailové adresy budou automaticky transformovány na aktivní odkazy. Komentáře jsou moderovány.
Zapište číslici "pět".
Hledání v archivu