Robie Williams
Text dotazu
Chtěl bych se zeptat které písničky kdy a v jakém albu vydal Robie Williams (doufám že jsem to napsal správně).
Odpověď
Zpevak Robbie Williams dosud vydal nasledujici alba: Intensive Care (24.rijen 2005), Greatest Hits (18. rijen 2004), Live At Knebworth (v Ceske republice toto album vyslo pod nazvem Live Summer 2003, 29. zari 2003), Escapology (18. listopad 2002), Swing When You're Winning (19. listopad 2001), Sing When You're Winning (28. srpen 2000), The Ego Has Landed (4.kveten 1999), I've Been Expecting You (26. rijen 1998), Life Thru A Lens (29. zari 1997).
Seznam pisni na techto albech spolu s jejich texty naleznete na adrese http://robbiewilliams.webz.cz/showpage.php?name=alba . Na teto strance pod odkazem Tvorba jsou navic uvedena i singlova alba, ktera Robbie Williams vydal, a jeho dalsi tvorba, napr. pisne, ktere vysly na jinych CD (soundtracky k filmum apod.).
Stranku s podobnymi informacemi v anglictine naleznete na http://www.robbiewilliams-info.com/.
Obor
Hudba
Okres
--
Knihovna
Národní knihovna ČR
Datum zadání dotazu
05.03.2008 12:56
Přidat komentář
Pokud chcete přidat komentář, zadejte jej do formuláře níže. Nejsou povoleny žádné formátovací značky. Adresy na web nebo emailové adresy budou automaticky transformovány na aktivní odkazy. Komentáře jsou moderovány.
Kolik je 10 + 4?
Hledání v archivu