Ro(c)k podvraťáků
Text dotazu
Dobrý den, viděla jsem film ro(c)k podvraťáků a strašně se mi tam líbily písničky, které hrála skupina podvraťáci. Nemohli byste mi napsat jejich názvy? Předem děkuji za odpověď.
Odpověď
Dobrý den, k filmu Rock podvraťáků vyšlo v roce 2006 stejnojmenné CD s hudbou použitou v tomto filmu. Podle Elektronického katalogu NK ČR - báze NKC (https://aleph.nkp.cz/cze/nkc) obsahuje CD následující skladby:
Bankrot -- Move (demo) -- All about the sea -- Let me fly -- Only the strong survive -- Akce song -- Mystifikace I. -- Akce I. -- Akce II. -- Doteky -- GPS -- Optimum -- Vila I. -- Přejezd -- Vila II. -- Marimba 7/8 -- Příjezd -- Mystifikace II. -- The four seasons. Autumn ; Spring / Vivaldi
Obsah zmíněného CD naleznete např. i na stránkách internetových obchodů (http://superstarshop.cz/index.php?id=104531,
http://www.bontonland.cz/hudba/filmovahudba/OST-Rock-podvrataku-369972.html).
Ve Filmové ročence 2006 jsou uvedeny u filmu Rock podvraťáků tyto písně:
Let Me Fly (M. Chyška, V. Dyk), Move (Š. Smetáček, V. Dyk), All about the Sea (Š. Smetáček, V. Dyk), Only the Strong Survive (O. Krajčoves), Run (Š. Smetáček, D. Bárta), Mary (I Must Play) (P. Janda), Čtvero ročních období - Jaro, Podzim (A. Vivaldi)
Zdroj: Filmová ročenka 2006 = Film Yearbook 2006. Praha : Národní filmový archiv, 2007. s. 217-218. ISBN 978-80-7004-130-7.
Obor
Divadlo, film, tanec
Okres
--
Knihovna
Národní knihovna ČR
Datum zadání dotazu
17.12.2008 15:53
Přidat komentář
Pokud chcete přidat komentář, zadejte jej do formuláře níže. Nejsou povoleny žádné formátovací značky. Adresy na web nebo emailové adresy budou automaticky transformovány na aktivní odkazy. Komentáře jsou moderovány.
Kolik je 10 + 4?
Hledání v archivu