reklama, působení na člověka
Text dotazu
Dobrý den, potřebovala bych nějaké aktuální zdroje k tématu působení reklamy na člověka, zejména pak působení outdoorové reklamy, jak se dá měřit účelnost reklamy, jak člověk vnímá reklamu kolem sebe apod.
Odpověď
Dobrý den, o reklamě bylo napsáno velké množství knih, ve kterých se autoři reklamou zabývají z mnoha úhlů pohledu. Vyjmenovat zde můžeme namátkou jen některé knižní tituly nebo uvést odkazy na webové stránky, působivý je i film - audiovideo zdroj - Český sen (2004, režie: Vít Klusák a Filip Remunda), který se dá přiřadit do zajímavých zdrojů působení reklamy na člověka.
PLESSIS, Eric du. Jak vnímá zákazník reklamu. Brno: Computer Press, 2007. 215 s. ISBN 978-80-251-1456-8.
CRHA, Ivan, KŘÍŽEK, Zdeněk. Život s reklamou. Praha : Grada, 2002. 168 s. ISBN: 80-247-0213-4.
SCHULTZ, Don E. Moderní reklama : Umění zaujmout. Praha : Grada, 1995. 668 s.  ISBN 80-7169-062-7.
VYSEKALOVÁ, Jitka a kolektiv. Psychologie reklamy. Praha : Grada Publishing, 2007. 296 s. ISBN 978-80-247-2196-5.
VYSEKALOVÁ, Jitka, MIKEŠ Jiří. Reklama : Jak dělat reklamu. Praha : Grada Publishing, 2007. 182 s. ISBN 80-247-2001-9.
URL: http://www.istrategie.cz
URL: http://www.massmedia.cz
nebo přehledný
http://www.stahroun.me.cz/ssysel/firmy/ceske/index.htm.
Obor
Psychologie
Okres
--
Knihovna
Národní knihovna ČR
Datum zadání dotazu
26.02.2009 10:13
Přidat komentář
Pokud chcete přidat komentář, zadejte jej do formuláře níže. Nejsou povoleny žádné formátovací značky. Adresy na web nebo emailové adresy budou automaticky transformovány na aktivní odkazy. Komentáře jsou moderovány.
Kolik je 10 + 4?
Hledání v archivu