Ředidla
Text dotazu
Dobrý den knihovno,
obracím se na Tebe s dotazem, kde sehnat podrobnější údaje ohledně ředidel, nebo existije nějaká speciální publikce na tuto problematiku?
Odpověď
Dobrý den,
děkujeme za Váš dotaz.  Přikládám Vám odkaz do našeho hlavního vyhledávače, kde naleznete publikace zabývající se ředidly a rozpouštědly:
http://techlib.summon.serialssolutions.com/cs-CZ/#!/search?ho=t&fvf=SourceType,Library%20Catalog,f&l=cs-CZ&q=%28%28%C5%99edidl*%29%20OR%20%28rozpou%C5%A1t%C4%9Bdl*%29%29
V souborném katalogu ČR jsem pro Vás vytipoval následující publikace, které si po registraci u nás můžete zkusit vypůjčit přes meziknihovní výpůjční službu (https://www.techlib.cz/cs/2731-meziknihovni-sluzby-a-objednavani-clanku), případně navštívit knihovnu, která daný výtisk vlastní.
1. Lakový benzin: rozpouštědla a ředidla. 1. vyd. Praha: Vydavatelství úřadu pro normalisaci, 1953. 3 s. Československé státní normy (Standard); ČSN 65 6541. Záznam dostupný z: http://aleph.nkp.cz/F/?func=direct&doc_number=005157516&local_base=SKC
2. Nátěrové hmoty, tmely a ředidla. 1. dodatek. [Praha]: Min. chem. průmyslu, 1964. 12 s. Velkoobchodní ceny ministerstva chemického průmyslu; 11. Záznam dostupný z: http://aleph.nkp.cz/F/?func=direct&doc_number=000811108&local_base=SKC
3. Uhlovodíková rozpouštědla. Ústí nad Labem: Dům techniky ČSVTS, 1989. 105 s. ISBN 80-02-99525-2. Záznam dostupný z: http://aleph.nkp.cz/F/?func=direct&doc_number=005976425&local_base=SKC
4. Handbook of Solvents. 1st ed. Toronto: ChemTec Publishing, 2001. 1675 s. ISBN 1-895198-24-0. Záznam dostupný z: http://aleph.nkp.cz/F/?func=direct&doc_number=001436106&local_base=SKC
Současně bych Vám doporučil obrátit se pro podrobnější informace eventuálně přímo na výrobce ředidel.
Přikládám další užitečné odkazy:
http://www.bal.cz/redidla/1v
http://www.barvy-na.cz/barvylaky-cz/eshop/16-1-Redidla-a-rozpoustedla/32-2-Redidlo-S6006
https://www.dek.cz/produkty/vypis/13048-univerzalni-redidla
http://www.barvyteluria.cz/media/files/981513dc4f7fffa6f930aaf306139c16/katalogove-listy/kl_redidla__10.8.2015.pdf
http://www.dumazahrada.cz/stavba-rekonstrukce/rekonstrukce/22883-vse-o-redidlech/
Pokud budete mít další dotazy, neváhejte se na nás obrátit. Zároveň pokud jsme Vám pomohli, budeme rádi za zpětnou vazbu.
S pozdravem
Vojtěch Turek
Oddělení služeb
Národní technická knihovna
Obor
Chemie. Krystalografie. Mineralogické vědy
Okres
--
Knihovna
Národní technická knihovna
Datum zadání dotazu
13.03.2017 18:27
Přidat komentář
Pokud chcete přidat komentář, zadejte jej do formuláře níže. Nejsou povoleny žádné formátovací značky. Adresy na web nebo emailové adresy budou automaticky transformovány na aktivní odkazy. Komentáře jsou moderovány.
Kolik je 4+4 ?
Hledání v archivu