Recyklace bílé techniky
Text dotazu
Způsoby recyklace,proces recyklace, druhy recyklace.....
Odpověď
Dobrý den,
k Vašemu tématu jsem dohledala příslušnou literaturu, přehled prohledaných zdrojů
(Souborný katalog ČR, Volný Internet) i s citacemi uvádím níže.
Zdroj: Souborný katalog České republiky (www.caslin.cz)
Elektroodpad - analýza a možnosti využití / Silvie Brožová ... [et al.]. -- Vyd. 1.. -- Ostrava : Vysoká škola báňská - Technická univerzita, Fakulta metalurgie a materiálového inženýrství, 2008. -- 99 s. : il. (některé barev.) ; 23 cm
ISBN 978-80-248-1867-2 (brož.) : neprodejné
Vývoj nakládání s elektroodpadem v České republice (2005 : Seč, Chrudim, Česko)
Vývoj nakládání s elektroodpadem v České republice : sborník semináře 050615 : 15.-16.6.2005 Seč-Ústupky, hotel Jezerka / [editor sborníku Alena Pecinová, Petra Tlustá]. -- 1. vyd.. -- Chrudim : Vodní zdroje Ekomonitor, 2005. -- 91 s. : il.
ISBN 80-86832-12-0 (brož.)
Hurd, David J. Recycling of consumer dry cell batteries / by David J. Hurd ... [et al.]. -- Park Ridge : Noyes Data Corporation, c1993. -- xii, 276 s. : il.. -- (Pollution technology review ; no. 213)
ISBN 0-8155-1325-9 (váz.)
Možnosti recyklace a využití elektroodpadu (2008 : Ostrava, Česko)
Možnosti recyklace a využití elektroodpadu : sborník semináře : 2.10.2008 VŠB-TU Ostrava ... / [editor Petra Váňová, Jitka Malcharcziková, Petr Jonšta]. -- Ostrava : VŠB - Technická univerzita, 2008. -- 62 s. : il. (převážně barev.) ; 29 cm
ISBN 978-80-248-1864-1 (brož.) : neprodejné
Podpora obcím : možnosti a výhody spolupráce při zpětném odběru elektrozařízení : informační brožura 2009. -- Praha : Asekol, 2009. -- 11 s. : barev. il. ; 21 cm
Zdroj: Volný Internet (www.google.cz)
Po zadání dotazu: (druhy OR způsoby OR proces) recyklace bílé techniky
nebo  (druhy OR způsoby OR proces) recyklace (elektroodpad OR elektrospotřebiče
OR bílá technika) ve vyhledávači Google (www.google.cz) jsem vybrala nejrelevantnější odkazy
viz přehled s url:
Obor
vse
Okres
--
Knihovna
Národní technická knihovna
Datum zadání dotazu
30.12.2010 08:45
Přidat komentář
Pokud chcete přidat komentář, zadejte jej do formuláře níže. Nejsou povoleny žádné formátovací značky. Adresy na web nebo emailové adresy budou automaticky transformovány na aktivní odkazy. Komentáře jsou moderovány.
Kolik je 10 + 4?
Hledání v archivu