Recenze knihy K. Poláčka
Text dotazu
Dobrý den. Chtěla bych se zeptat, jestli existují nějaké recenze na knihu K. Poláčka - Vše pro firmu.
Odpověď
Dobrý den, potřebné informace a údaje o recenzích prvního knižního vydání (1967, vroč. 1966) najdete v bibliografii : Bibliografie Karla Poláčka : soupis jeho díla a literatury o něm připravil Boris Mědílek / [předmluva Jaroslav Kolár]. -- Vyd. 1.. -- Praha : Nakladatelství Franze Kafky, 1997. -- 743 s. ; 20 cm.
Kromě toho je možné využít báze ANL (http://sigma.nkp.cz/F/) a bází Ústavu pro českou literaturu (www.ucl.cas.cz).
Obor
Jazyk, lingvistika a literatura
Okres
--
Knihovna
Národní knihovna ČR
Datum zadání dotazu
14.02.2008 11:10
Přidat komentář
Pokud chcete přidat komentář, zadejte jej do formuláře níže. Nejsou povoleny žádné formátovací značky. Adresy na web nebo emailové adresy budou automaticky transformovány na aktivní odkazy. Komentáře jsou moderovány.
Zapište číslici "pět".
Hledání v archivu