recenze k filmu Skála
Text dotazu
Recenze k americkému filmu Skála,které vyšly v českém tisku v roce uvedení filmu do kin - rok 1996.
Odpověď
Dobrý den,
recenze a další články k filmu můžete dohledat prostřednictvím katalogu Národního filmového archivu: http://arl.nfa.cz:8080/i2/i2.entry.cls?ictx=nfa&language=2
Zmínky o filmu v běžných novinách a časopisech je možné nalézt též prostřednictvím licencované databáze Anopress (http://www.anopress.cz/ ). V Národní knihovně ČR je tato databáze dostupná z vybraných počítačů knihovny. Články v databázi jsou dostupné od rok 1996.
Článek:
* WOHLHÖFNER, Vladimír. Skála - letos nejlepší film svého žánru. Český týdeník, 1996, 2(169), s. 8. ISSN 1211-0302.
uvádí výběrová článková databáze ANL (http://aleph.nkp.cz/cze/anl )
Jiné české článkové databáze bohužel nejsou k dispozici (kromě několika dalších oborově specializovaných).
Pokud byste chtěl dohledat články v některém z periodik, ze kterého nebylo excerpováno do výše uvedených databází, nezbývá, než toto periodikum ve vybraném roce prolistovat a články dohledat přímo v tištěném exempláři.
Obor
Divadlo, film, tanec
Okres
--
Knihovna
Národní knihovna ČR
Datum zadání dotazu
18.12.2013 12:52
Přidat komentář
Pokud chcete přidat komentář, zadejte jej do formuláře níže. Nejsou povoleny žádné formátovací značky. Adresy na web nebo emailové adresy budou automaticky transformovány na aktivní odkazy. Komentáře jsou moderovány.
Kolik je 10 + 4?
Hledání v archivu