Publikace o interní komunikaci
Text dotazu
Dobrý den,
ráda bych požádala o pomoc při zpracování mé bakalářské práce na téma:
Interní komunikace zvolené organizace.
Prosím o pomoc s výběrem publikací pro tuto práci a to publikací obsahující
větší statě o interní komunikaci. Kapitoly či podkapitoly na toto téma.
Nejspíš se bude jednat i o tituly z marketingu obecně, ale pokud by v nich
byla vymezena část přímo pro interní komunikaci, určitě bych je uvítala.
Děkuji Vám velmi za vstřícnost a neocenitelnou pomoc.
Odpověď
Dobrý den,
domníváme se, že výběr literatury k bakalářské práci je její součástí; viz pravidla zadávání dotazu na http://www.ptejteseknihovny.cz/zadani-dotazu/#pravidla.
Referáty a otázky ke zkouškám
"Nežádejte od nás, abychom vypracovali vaše referáty, úkoly a jiné školní úlohy, taktéž nezodpovídáme otázky různých kvízů a testů. Rádi vám ukážeme, jak vyhledat literaturu k danému tématu, uvedeme základní tituly z našich fondů, ale nečekejte více."
"Pokud potřebujete vypracovat rešerši na dané téma, můžete se obrátit na svou knihovnu, která vám poskytne bližší informace o této službě. Rešeršní služby jsou obvykle placené a řídí se pravidly a ceníkem knihoven, které tuto službu poskytují."
Literaturu k bakalářské práci si můžete najít ve volně přístupném elektronickém katalogu (baze NKC) na www.nkp.cz sama.
Zde je znázorněn postup, jak knihy vyhledat:
baze NKC - Výsledky dotazu:  (Slova-Všechna pole= ( komunikace )) AND Slova-Všechna pole= ( marketing ) AND Kód jazyka dok.= cze Knih o marketingu, komunikaci apod. vyšlo větší množství. Zde je ukázka několika titulů, které by se vám mohly hodit.
Cislo zaznamu:            1
Hlavni zahlavi       Siruckova, Vlasta, 1949-
Nazev                Externi a interni komunikace podniku [elektronicky
zdroj] : distancni opora / Vlasta Siruckova, Ondrej Svoboda
Nakl. udaje          Pardubice : Univerzita Pardubice, 2009
Popis (rozsah)       1 CD-ROM : barev. ; 12 cm
Roky/Sv.             ABA001
Cislo nar.bibl.      cnb001962932
ISBN                 978-80-7395-160-3
Dalsi puvodce        Svoboda, Ondrej, 1980-
Dalsi korporace      Univerzita Pardubice. Ekonomicko-spravni fakulta
Poznamka             Nazev z titulni obrazovky
Poznamka             Nad nazvem: Univerzita Pardubice, Fakulta
ekonomicko-spravni
Predmet. heslo       pisemna komunikace
Predmet. heslo       obchodni korespondence
Predmet. heslo       podnikove pisemnosti
Forma, zanr          ucebnice vysokych skol
Forma, zanr          CD-ROM
Skupina Konspektu    005.91/.92 - Kancelar
Skupina Konspektu    37.016 - Ucebni osnovy. Vyucovaci predmety.
Ucebnice
MDT                  316.772.2-028.21
MDT                  005.91:82-6
MDT                  005.92
MDT                  (075.8)
MDT                  (0.034.44)
Predm. hesla-angl.   written communication
Predm. hesla-angl.   commercial correspondence
Predm. hesla-angl.   business records
Forma, zanr-angl.    textbooks (higher)
Forma, zanr-angl.    CD-ROM
CNB                  cnb001962932
System. cislo        001962932
Cislo zaznamu:            2
Hlavni zahlavi       Michalik, David, 1973-
Nazev                Interni komunikace : metodicka prirucka /
[zpracoval David Michalik]
Vydani               Vyd. 1.
Nakl. udaje          Praha : Vyzkumny ustav bezpecnosti prace, 2010
Popis (rozsah)       104 s. : il. ; 21 cm
Roky/Sv.             ABA001
Cislo nar.bibl.      cnb002115450
ISBN                 978-80-86973-26-5 (v knize neuvedeno : broz.) *
978-80-86973-08-1 (chyb.)
Poznamka             Anglicke resume
Poznamka             200 vyt.
Poznamka             Obsahuje bibliografii
Predmet. heslo       manazerska komunikace
Predmet. heslo       kultura organizace
Predmet. heslo       bezpecnost prace
Forma, zanr          metodicke prirucky
Skupina Konspektu    005 - Management. Rizeni
MDT                  005.57
MDT                  005.73
MDT                  331.45
MDT                  (072)
Predm. hesla-angl.   communication in management
Predm. hesla-angl.   corporate culture
Predm. hesla-angl.   industrial safety
Forma, zanr-angl.    methodological manuals
CNB                  cnb002115450
System. cislo        002115450
Cislo zaznamu:            3
Hlavni zahlavi       Hola, Jana, 1966-
Nazev                Interni komunikace ve firme / Jana Hola
Vydani               Vyd. 1.
Nakl. udaje          Brno : Computer Press, c2006
Popis (rozsah)       vi, 170 s. : il. ; 23 cm
Roky/Sv.             ABA001
Cislo nar.bibl.      cnb001700687
ISBN                 80-251-1250-0 (broz.) : Kc 269,00
Poznamka             Obsahuje bibliografii a bibliograficke odkazy
Predmet. heslo       manazerska komunikace
Predmet. heslo       kultura organizace
Forma, zanr          prirucky
Skupina Konspektu    005 - Management. Rizeni
MDT                  005.57
MDT                  005.73
MDT                  (035)
Predm. hesla-angl.   communication in management
Predm. hesla-angl.   corporate culture
Forma, zanr-angl.    handbooks, manuals, etc
CNB                  cnb001700687
System. cislo        001700687
Cislo zaznamu:            4
Hlavni zahlavi       Hola, Jana, 1966-
Nazev                Jak zlepsit interni komunikaci : vyhnete se
zbytecnym skodam, odchodu zamestnancu a ztrate zakazniku / Jana Hola
Vydani               Vyd. 1.
Nakl. udaje          Brno : Computer Press, 2011
Popis (rozsah)       vi, 317 s. : il. ; 23 cm
Roky/Sv.             ABA001
Cislo nar.bibl.      cnb002176236
ISBN                 978-80-251-2636-3 (broz.)
Poznamka             Obsahuje bibliografii
Predmet. heslo       manazerska komunikace
Predmet. heslo       kultura organizace
Predmet. heslo       ridici prace
Predmet. heslo       pracovni motivace
Forma, zanr          monografie
Skupina Konspektu    005 - Management. Rizeni
MDT                  005.57
MDT                  005.73
MDT                  316.46/.47
MDT                  331.101.38
MDT                  (048.8)
Predm. hesla-angl.   management skills
Predm. hesla-angl.   corporate culture
Predm. hesla-angl.   leadership
Predm. hesla-angl.   employee motivation
Forma, zanr-angl.    monographs
CNB                  cnb002176236
System. cislo        002176236
Cislo zaznamu:            5
Nazev                Manual komunikace pro manazery : externi
komunikace s verejnosti, klienty a partnery : interni komunikace na pracovisti / [autori Pavel Boucnik ... et al.]
Nakl. udaje          Praha : Forum, 2011
Popis (rozsah)       824 s. ; 24 cm
Roky/Sv.             ABA001
Cislo nar.bibl.      cnb002181750
ISBN                 978-80-904803-1-5 (poradac)
Dalsi puvodce        Boucnik, Pavel
Poznamka             Obsahuje bibliografie a rejstrik
Predmet. heslo       manazerska komunikace
Predmet. heslo       public relations
Predmet. heslo       firemni prezentace
Predmet. heslo       management konfliktu
Predmet. heslo       socialni odpovednost podniku
Forma, zanr          prirucky
Skupina Konspektu    005 - Management. Rizeni
MDT                  005.57
MDT                  659.4
MDT                  316.776:005.71
MDT                  005.574
MDT                  005.35
MDT                  (035)
Predm. hesla-angl.   communication in management
Predm. hesla-angl.   public relations
Predm. hesla-angl.   company presentation
Predm. hesla-angl.   conflict management
Predm. hesla-angl.   corporate social responsibility
Forma, zanr-angl.    handbooks, manuals, etc
CNB                  cnb002181750
System. cislo        002181750
Obor
Informace o vydaných dokumentech
Okres
--
Knihovna
Národní knihovna ČR
Datum zadání dotazu
13.08.2012 09:20
Přidat komentář
Pokud chcete přidat komentář, zadejte jej do formuláře níže. Nejsou povoleny žádné formátovací značky. Adresy na web nebo emailové adresy budou automaticky transformovány na aktivní odkazy. Komentáře jsou moderovány.
Zapište číslici "pět".
Hledání v archivu