Ptejte se knihovny - dotazy roku
Text dotazu
Které dotazy byly nejlepšími dotazy pro rok 2009 a 2010 v rámci Ptejte se knihovny? Děkuji za odpověď.
Odpověď
Dobrý den,
předem děkujeme za Váš zájem o službu Ptejte se knihovny. Anketa o nejlepší dotaz roku se uskutečnila prozatím dvakrát, první byla nejlepší dotaz roku 2010 a poté dotaz roku 2011. Jako první zvítězil dotaz "první česká knihovnice" (v archivu služby viz http://www.ptejteseknihovny.cz/uloziste/aba001/2010/prvni-ceska-knihovnice), za uplynulý rok byl dle hlasování čtenářů nejlepší dotaz "smrad" (viz http://www.ptejteseknihovny.cz/uloziste/aba001/2011/smrad). Anketa vzbudila u návštěvníků stánek Ptejte se knihovny zájem, proto bychom rádi v této anketě i nadále pokračovali.
Obor
Knihovnictví, informatika, všeobecné, referenční literatura
Okres
--
Knihovna
Národní knihovna ČR
Datum zadání dotazu
10.05.2012 16:38
Přidat komentář
Pokud chcete přidat komentář, zadejte jej do formuláře níže. Nejsou povoleny žádné formátovací značky. Adresy na web nebo emailové adresy budou automaticky transformovány na aktivní odkazy. Komentáře jsou moderovány.
Kolik je 4+4 ?
Hledání v archivu